Metalna vrata kao siguran korak u budućnost

Kada su kuće građene od kamena, maltera i greda, biranje prednjih ulaznih vrata bila je jednostavna stvar. U većini slučajeva, jedini izbor je bila ploča od drveta, koja je mogla biti ukrašena po želji vlasnika.

Metalna i drvena spoljašnja vrata u jedinstvenom starinskom stilu

Starinski izgled metalnih i drvenih vrata u starim zgradama izgleda interesantno, neobično i impresivno, u divnim kombinacijama boja i vanvremenski kreativnom dizajnu savremenog života. Rustična spoljašnja vrata stvaraju ogroman uticaj na eksterijer zgrada, mešajući jedinstven stil prošlog vremena sa modernim. Ovakav tip spoljašnjih vrata stvara fantastičan utisak na ljude. Antički dizajn ulaznih vrata izgleda spektakularno i ekskluzivno.

Antički dizajn metanih vrata
Slika 1 – Antički dizajn metanih vrata

Generalno, prednja vrata su neverovatan ukras starih kuća, istinski originalan i jedinstven odraz društvenog statusa i životnog stila.

[yarpp]

Fiberglas vrata

Čak i posle 25 godina, fiberglas ostaje najnapredniji materijal za ulazna vrata koji može da zadovolji kako današnjim, tako i sutrašnjim vlasnicima kuća dajući im izgled drvenih vrata a snagu čeličnih vrata. U stvari, fiberglas vrata nude optimalnu kombinaciju bezbednosti, energetske efikasnosti, performansi i estetike

 Prednosti metalnih u odnosu na drvena i fibrglas vrata

Metalna vrata su jednostavna za održavanje, energetski su efikasnija i imaju dobru izolaciju. Drvena vrata deluju toplije, kako za oko, tako i na dodir. Kvalitet završne izrade je visokog kvaliteta, a ogrebotine se lako otklanjaju. Vrata od fiberglasa se neće izvitoperiti, odolevaju ogrebotinama i drugim oštećenjima, energetski su efikasna i bezbedna, kao i metalna.

Izgled modernih metalnih vrata u domu
Slika 2 – Izgled modernih metalnih vrata u domu

Svaka vrsta ima svoju prednost i osobenost u odnosu na druge. „Trendovi su mnogo više od arhitektonskog stila u vašem domu„. Vlasnici kuća biraju ulazna vrata koja dopunjuju arhitektonske stilove bez obzira na to gde žive.

Sa obiljem stilova vrata koji odgovaraju današnjim trendovima, čini se da su proizvođači i njihovi klijenti zadovoljeni. Bez obzira proizvod ili proizvođač, pravilna instalacija je ključ za obavljanje svakog sistema vrata.

Neobična metalna vrata
Slika 3 – Neobična metalna vrata