Kvalitetan krajnji proizvod – zadovoljan kupac

Preduzeće „APC“ osnovano je 1998. godine. Od 2003. godine osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i ugradnja aluminijumske i PVC stolarije.

Kao prvi proizvođači građevinske stolarije ove vrste u rumskoj opštini, jasno smo definisali viziju poslovanja, koja se ogleda u maksimalnom zadovoljenju potreba svih naših kupaca.

Od samog početka akcenat stavljamo pre svega na kvalitetan krajnji proizvod, izrađen prema najvišim postavljenim standardima.

Iz tog razloga, svoje proizvode izrađujemo isključivo od uvoznih repromaterijala koji su potvrdu vrhunskog kvaliteta stekli na zahtevnom tržištu zapadne Evrope.

U cilju sticanja i zadržavanja konkurentnih prednosti, pored navedenog, dosledno poštujemo dogovorene rokove, negujući korektan odnos prema kupcima i dobavljačima.

Poslovanje stalno unapređujemo uvođenjem savremenih mašina i alata u proizvodnju, usavršavanjem zaposlenih i uvođenjem novih serija profila za izradu građevinske stolarije vrhunskog kvaliteta. Ovako odabrana strategija nam je obezbedila da za kratko vreme postanemo napredno preduzeće sa zavidnim obimom proizvodnje. Od 2016. godine, bavimo se prodajom ravnih i dekorativnih aluminijumskih i PVC panela za vrata. Panele distribuiramo sopstvenim vozilima na području cele Vojvodine i Mačve.

APC Ruma logo

“APC” DOO
Glavna 16, 22400 Ruma
T +381 22 474 525
+381 22 473 460
apc_ruma@yahoo.com
www.apcruma.com