ISEO predstavlja svoja rešenja za otvaranje i kontrolu pristupa NO TOUCH

NO TOUCH rešenja za otvaranje

Zahvaljujući Bluetooth i RFID tehnologiji ISEO Zero1 elektronskih sistema zaključavanja, u kombinaciji sa automatskim pokretačima vrata, elektromehaničkim i električnim bravama, možete otvoriti vrata bez potrebe da dodirnete ručke ili tastere koje mogu koristiti i drugi ljudi.

ISEO ima odgovor na vaše potrebe.

Da li treba da instalirate nove proizvode na svoja vrata, koji garantuju NO TOUCH rešenje za otvaranje?

ISEO će obezbediti sve proizvode za vas!

Da li imate generička elektromehanička vrata koja su već ugrađena, ali istovremeno želite da ovo rešenje pretvorite u jedan NO TOUCH sistem za ulazak na vrata? ISEO proizvod se može integrisati sa drugim proizvodima drugih marki.

Sistem ulaznih vrata sa SMART Relay i IS9100 automatskim kontrolerom vrata

SMART Relay

SMART Relay omogućava otvaranje električnih brava, automatskih vrata i bilo kog električnog pokretača putem pametnog telefona i Argo App-a by ISEO zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, čak i sa daljinskog (do 10 metara). Možete da omogućite otvaranje i preko pametnog telefona drugih ljudi, zahvaljujući specifičnoj funkciji Argo App-a: na ovaj način se kontakti između ljudi svode na minimum.

SMART Relay
SMART Relay

IS9100 – Automatski kontroler vrata

Može se instalirati na jednokrilna ili dvokrilna vrata i aktivira se čitačem Stilos Smart ili SMART Relay, koji omogućavaju automatsko otvaranje vrata putem vašeg pametnog telefona zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, bez potrebe da dodirnete ručke ili tastere. Snaga i brzina zatvaranja mogu se podesiti u skladu sa specifičnim potrebama.

Ovi ISEO proizvodi omogućavaju pristup određenom području, u kombinaciji sa jednim od sledećih proizvoda koje može izabrati kupac.

  • bilo koja generička elektromehanička brava već instalirana na vratima
  • Multiblindo eMotion elektronska brava by ISEO
  • Thesis 2.0 magnetno zaključavanje
IS9100 - Automatski kontroler vrata
IS9100 – Automatski kontroler vrata

Multiblindo eMotion je motorizovana i automatska višeslojna brava za vrata visokog otpora koja se može instalirati i na EI60 protivpožarna vrata u kombinaciji sa uređajem Pro Exit by ISEO. Specifičnost je elektronska kontrola otvaranja, a može se ugraditi i na staklena vrata izrađena ojačanim aluminijumskim ili čeličnim ramovima, kao i vrata napravljena od čelika ili drveta.

Brave Multiblindo by ISEO sa visokim stepenom zaštite
Brave Multiblindo by ISEO sa visokim stepenom zaštite

Postoje tri opcije automatskog zatvaranja koje se lako podešavaju: potpuno zaključavanje sa zatićima i zasunom, delimično zaključavanje samo kvakom i bez zaključavanja (hold open).

Thesis 2.0 Standard Latchbolt
Thesis 2.0 Standard Latchbolt

Thesis 2.0 Standard i Thesis 2.0 Standard Latchbolt su dve brave za vrata sa metalnim okvirom. Za razliku od tradicionalnih električnih brava, Thesis 2.0 brave su dizajnirane tako da čuvaju sigurnost vrata zahvaljujući podesivom vremenu zatvaranja vrata. Takođe se mogu postaviti horizontalno na automatska klizna vrata, a sistem može uključivati i bravu za dupla klizna vrata.

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com