Interesantna arhitektonska kompozicija fasade

Pre ili kasnije, svaki nekonvencionalni dizajner ili arhitekta odlučuje da stvori nešto spektakularno, što nije nikad viđeno ranije i da nije nužno praktično ili lepo, već samo neobično i intrigantno.

Arhitektonski koncept koji donosi energiju u atmosferu tihe gradske ulice. Buđenje proleća kroz apstraktne prirodne oblike živim bojama i impresivnim detaljima.

Struktura fasade zgrade u Beogradu
Slika 2 – Struktura fasade zgrade u Beogradu

Dinamična igra između otvorenih i zatvorenih površina, svetlosti i senke, prirode i grada, života i plesa …

Poptuno novo iskustvo

Stambeni objekti koji u potpunosti prate ritam grada. Dizajneri i arhitekte ovog remek-dela imaju poseban autorski pristup svakom projektu. Osluškivanjem senzibiliteta svakog pojedinačnog klijenta, njihove potrebe i želje postaju glavna inspiracija za stvaranje prostora ili objekta koji će biti svojim korisnicima biti lep i udoban.

Neobična šarena fasada
Slika 3 – Neobična šarena fasada

Ljubav prema svojim profesijama omogućava timu otkrivanje tanke linije između prostora i ličnog  korisnika i posebnog odnosa između klijenta i dizajnera.

Inspirisani prelepim kreativnim umovima koji svaki dan slave život svojim radom u modi, fotografiji, umetnosti, dizajnu i životnom stilu, kao i svim modernism ljudima koji uživaju u eri dizajna.

Razigrana fasada
Slika 4 – Razigrana fasada

Neke fasade se sastoje od zanimljivih predmeta kao što su staklenih sfernih posuda. Tako jedna zgrada sadrži 7.723 staklenih sfera. To je nešto što sigurno ne bi ste očekivali da vidite kada gledate zgradu. Ovaj predmet baš i nije najpraktičniji i najfunkcionalniji.

Staklena fasada
Slika 5 – Staklena fasada

Staklene sferne posude se veoma teško čiste, ometaju pogled. Iako ova fasada ima nekoliko mana, ne može se zanemariti atraktivna i vrlo primetna fasada. Takođe, ovakav tip zgrade ili kuće traži i određeni tip ljudi koji su pomalo neobični i intrigantni.

Fasada od staklenih sfernih posuda
Slika 6 -Fasada od staklenih sfernih posuda