EURO ROAL: Maco Okovi u ponudi od 2018.

EURO ROAL, vodeći distributer aluminijumskih i PVC „LB. Profile“ profila, materijala od inoxa, polikarbonata i pleksiglasa, dobio je zastupništvo za Bosnu i Hercegovinu Maco okova za PVC stolariju. Na ovaj način EURO ROAL je sa još jednim liderom u prodaji okova za PVC stolariju u Evropi upotpunio svoju ponudu i učvrstio poziciju vodećeg na tržištu.

“Sa predstavnicima Maco Okova potpisan je ugovor o zastupništvu za BiH, a početak prodaje Maco PVC stolarije planiran je od ove godine. Cilj nam je da uz prodaju PVC „LB. Profile“ profila ponudimo kupcima i partnerima kompletnu ponudu. Na taj način imaćemo sve na jednom mestu za proizvodnju PVC prozora i vrata. Najnovija poslovna saradnja uklapa se u naš ukupni plan koji ima za cilj da zadrži lidersku poziciju u distribuciji aluminijuma i inoxa na domaćem tržištu. Razvijanjem prodaje iz asortimana PVC stolarije, „LB. Profile“ profila, polikarbonata i plexiglasa na domaćem tržištu, planiramo ulazak na tržište Balkana sa sopstvenim lagerima”, kazao je Admir Djedalović, direktor kompanije EURO ROAL.

EURO ROAL, vodeći distributer aluminijumskih i PVC profila
EURO ROAL, vodeći distributer aluminijumskih i PVC profila

EURO ROAL je jedan od vodećih distributera aluminijskih i PVC profila, materijala od inoxa i građevinskih okova. Kompanija je prošle godine povećala prihode za 45% u odnosu na 2015. Ukupna prodaja aluminijskog asortimana 2016. iznosila je 1.300 tona, dok je za asortiman od Inoxa količinska prodaja iznosila 1100 tona.

EURO ROAL je kompanija ćerka HIFA OIL. U posljednjih godinu dana EURO ROAL doživljava poslovnu ekspanziju. Početkom 2017. godine nemačka firma sa 50 godina dugom tradicijom koja je lider u proizvodnji profila za vrata i prozore, „LB. Profile“ GmbH postala je osma članica HIFA OIL Grupacije. „LB. Profile“ razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1960. godine razvijaju sisteme profila široke namene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile.

www.euroroal.ba

EURO-ROAL d.o.o.
Sarajevska 17, 74203 Matuzići – Doboj Jug, Bosna i Hercegovina
Tel/Fax: +387 32 692 518
Mob: +387 62 504 856
www.euroroal.ba