ESTE TEAM DOO: 2019. u slovima i brojkama

Još jedna uspešna godina je za nama! 2019 se odlikovala prodajama više kompletnih i kompleksnih INTERMAC linija za rezanje stakla sa potpuno automatizovanim utovarnim sistemima, vertikalnih CNC centara za staklo najnovije generacije, pa nikad pre na našoj teritoriji viđenog horizontalnog obradnog centra MASTER 65, sa preko 6 metara dugim radnim stolom i masom od 12,5 tona. Pored toga, treba istaći i PUJOLovu TETRA peć za laminiranje stakla EVA i PVB folijama, zatim EMMEGi V-cut CNC rezni centar sa automatskim magacinom, CASADEI INDUSTRIA mašinu za savijanje i glodanje kompozitnih panela ALUBENDER kao i mnoge druge modele mašina koji su do sada već bili plasirani na tržištu Jugoistočne Evrope.

Treba pomenuti i najbolju sezonu do sada za prodaju mašina za obradu kamena: čak 4 DONATONI ECHO TWIN CNC obradna centra za kamen sa dva radna stola čija je izmena potpuno automatska!

Ovo su samo najreprezentativniji modeli mašina i oni koji do sada nisu bili predstavljeni na nasem tržištu, dok o ostalim, standardnim modelima koji su takođe našli svog kupca tokom 2019. godine ovoga puta nećemo govoriti jer je svaki kraj godine vreme za isticanje onog NAJ-boljeg i NAJ-naprednijeg, kako u životu, tako i u poslovanju!

ESTE TEAM d.o.o. posluje u sektoru opreme za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena od 2005. godine.

Kompanija je uspela da zauzme stabilan položaj na tržištu i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju kao i visokom nivou tehničkog poznavanja proizvoda koje nudi tržištu, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa.

Kompanija ESTE TEAM se u 2019. godini proširila na kadrovskom planu, ali i u pogledu organizacije radnih procesa i operativnih procedura, čime je potvrdila svoje težnje ka stalnom razvoju i uvođenju inovacija.

Još jedanput je švedska grupacija BISNODE vršila ocenu poslovanja ESTE TEAM doo i na osnovu poslednje međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine, kompanija ispunjava uslove za međunarodni Sertifikat bonitetne izvrsnosti rejtinga AAA za 2019.-u godinu, kao preduzeće među najuspešnijima u svojoj delatnosti. Već 3 kategorizacije za redom imamo najviši rejting AAA, što naše preduzeće svrstava u sam vrh privrednih društva Republike Srbije, odnosno u 0,4 % najlikvidnijih i najsolventnijih preduzeća u Republici Srbiji.

ESTE TEAM doo kontaktPored toga, u ovoj godini je došlo i do uspostavljanja saradnje sa novim dobavljačem, CASADEI INDUSTRIA, iz San Marina, koji proizvodi mašine za obradu ACM/ACP/HPL i drugih panela, dakle radi se o jos jednom proizvođaču mašina za građevinski sektor, koji će na pravi način dopuniti prodajni portfolio ESTE TEAM-a doo, a kupcima na teritoriji Jugoistočne Evrope omogućiti da sa jednim lokalnim partnerom na lak način rešavaju sva pitanja, počev od faze nabavke opreme pa sve do post-prodajnih usluga za više tipova komplementarnih mašina.

ESTE TEAM doo svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata. Vizija kompanije jeste da zajedno sa svojim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavi vrhunsku svetsku tehnologiju, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To se postiže stalnim ulaganjem u tehnološka znanja osoblja, inoviranjem radnih procesa, još bližom saradnjom sa klijentima.

Prodajni program obuhvata mašine vodećih svetskih proizvođača:

 • INTERMAC mašine za obradu stakla, kamena i metala
 • EMMEGI mašine za obradu AL&PVC i čeličnih profila
 • TEKNA mašine za obradu profila i panela od različitih materijala
 • CASADEI INDUSTRIA mašine za obradu ACM/ACP/HPL i drugih panela
 • PUJOL peći i EVA folije za laminiranje stakla
 • ADELIO LATTUADA vertikalne brusilice i fazetirke
 • CEFLA emajliranje, sito štampa, digitalni printeri
 • SCV SYSTEM perilice, peskirnice, oprema za izo staklo
 • MOVETRO sistemi za utovar i skladištenje stakla
 • DELTAMAX AUTOMAZIONE kontrola kvaliteta
 • DIAMUT dijamantski alati za obradu stakla i kamena
 • MCD Better alati za obradu AL&PVC

Pored prodaje mašina gore navedenih proizvođača, važnu poslovnu aktivnost predstavljaju post-prodajne usluge koje ESTE TEAM d.o.o. pruža svojim klijentima. Prioritet tehničke službe ove kompanije je pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga kada i gde je to potrebno. Vrše se instalacije novih mašina, obuka operatera za rad na njima kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju, a sve to da bi klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.

2019. godina je na isteku, a u 2020. u planu je još više rada, poseta, učešća na sajmovima i dobrih rezultata. To će biti jubilarna, 15-ta godina od osnivanja ESTE TEAM doo.

Autor
Marija Stojanović,
Dipl. inženjer mašinstva

ESTE TEAM DOO ŽELI SREĆNU NOVU 2020. GODINU I BOŽIĆ SVIM ČITAOCIMA ČASOPISA PROZORI I VRATA I SVOJIM KLIJENTIMA

www.esteteam.net

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net

Prethodni tekstČasopis Prozori&Vrata – znanjem i voljom se može mnogo
Sledeći tekstSubotica u službi obnovljivih izvora energije