CO2 neutralna kabina – Poslovni prostor koji možete smestiti u vaš vrt

Britanska kompanija koja dizajnira i proizvodi modularne, montažne kabine, kreirala je Work Space Cabin, montažnu kabinu koja bi mogla biti odgovor za rad od kuće. Osmišljena je kao poslovni prostor „van mreže“ koji je dovoljno mali da smestite u vrt.

Konstrukcija predstavlja elegantan i funkcionalan skulpturalni geometrijski oblik sa velikim zastakljenjima koji uokviruju pogled na baštu.

kabina
Idealno se uklapa u prirodno okruženje

Jedna nagnuta strana skoro je u potpunosti zastakljena, što daje puno mogućnosti za gledanje prizora tokom trenutaka dosade ili odmaranja.

kancelarija
Unutrašnji zidovi ofarbani su u belo

Inače, enterijer je minimalistički, urađen u šperploči, dok je spoljašnost urađena tako da se uklopi u pejzaž i pomogne ljudima da se povežu sa prirodom.

kućica
Dovoljno mala da je možete smestiti u svoje dvorište

Unutrašnjost cele kabine, čija početna cena kreće od 26000 funti,  je okrečena u belo, pri čemu je korišćena boja koja ne sadrži štetne materije u sebi, što pre svega znači da u njoj nema ugljenika.

kabina
Foto: Koto Design, Početna cena kabine kreće od 26000 funti

Kako navode iz dizajnerskog studija, ovu kancelarijsku kabinu moguće je upariti sa nekom od modularnih kabina sa spavaćim sobama iz njihove ponude, koje se mogu prilagoditi dodacima poput saune i spoljašnjih tuševa.