VEKA – kvalitetan profil

Kompanija VEKA AG je jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje i prodaje prozorskih profila, profila za ulazna i klizna vrata, roletni i specijalnih profila od PVC-a.  Bilo da je reč o zaobljenim ili ravnim profilima, VEKA sistemi SOFTLINE 82, ALPHALINE 90, SOFTLINE 70, SWINGLINE 70, SOFTLINE 76 i EFFECTLINE 70 uvek daju odgovarajući oblik konkretnom objektu. Svaki od ovih sistema se odlikuje poznatim VEKA kvalitetom koji zadovoljava najviše kriterijume funkcionalnosti, sigurnosti i izolacije.

Kompanija VEKA godinu za godinom beleži uspehe na našem tržištu i to nije slučajno. Sve što smo postigli zasnovano je na principima koje dosledno primenjujemo:

Kvalitet – odnosno primena svih mera neophodnih za postizanje vrhunskog kvaliteta, u skladu sa standardima koji važe u svim zemljama u kojima se prodaju proizvodi kompanije VEKA. Prozori od VEKA profila sa debljinom spoljnog zida klase A, koja podleže EN 12608, su istovremeno vrhunski, stabilni, sigurni i pritom štede energiju. Doslednost u pridržavanju standarda kvaliteta  je ujedno i osnov poslovnog uspeha naših partnera na tržištu.

Fleksibilnost u oblikovanju – VEKA profili pružaju neograničene mogućnosti dizajna zbog velikog broja oblika i širokog spektra atraktivnih boja.

Brzina isporuke – klijent može da dobije sve profile iz naše široke palete proizvoda u veoma kratkom vremenskom roku.

VEKA kvalitetan profil
Foto: VEKA

VEKA program je fleksibilan i raznovrstan

VEKA višekomorni (pet, šest i sedam komora) profili proizvode se u više različitih sistema, koji se razlikuju po dizajnu i tehničkim osobinama. Imate mogućnost izbora između klasičnih, ravnih ili zaobljenih kontura, sa različitim sistemima zatvaranja i četiri dubine ugradnje. Na taj način moguće je svaki prozor uskladiti sa Vašom vizijom i kreativnim zahtevima.

VEKASLIDE – najlepši način da nebo unesete u svoj dom i otvorite nove vidike

VEKASLIDE podizno-klizna vrata unose svetlost u Vaš dom, ulepšavaju Vam pogled i istovremeno Vas štite od vetra, vremenskih neprilika i nepoželjnih posetilaca. Kada su širom otvorena ova vrata omogućavaju potpunu slobodu pokreta, jer je prag minimalne visine, a zahvaljujući preciznom mehanizmu Vaša podizno-klizna vrata ćete lako otvarati , čak i kada se radi o velikim dimenzijama krila.

VEKA Slide 70
Foto: VEKA

Postoji više varijanti otvaranja vrata, adekvatnih za svaki prostor: od podizno-kliznih vrata sa jednim krilom do prostranih, višekrilnih, čija je maksimalna visina 2,70 m, a širina, fenomenalnih 6,50 m. Inovativna tehnologija koja podrazumeva kontinuirano zaptivanje i duotermički odvojeni prag obezbeđuje da hladnoća, buka i kiša ostanu napolju, a da u Vašem domu bude prijatno.

VEKASLIDE podizno-klizna vrata su savršen spoj elegancije, bezbednosti i toplotne izolacije.

Uz VEKA prozorske sisteme je lakše i jednostavnije izabrati baš ono što Vam je potrebno!

VEKA – ZA PROZORE DUGOG VEKA

www.veka.rs

T  +381 (0) 11/ 305 71 81
F  +381 (0) 11/ 305 71 82
M + 381 (0) 63/ 222 076
M + 381 (0) 63/ 422 822
VTasevski@veka.com
www.veka.rs
www.veka.com