ISEO NO TOUCH rešenja za otvaranje – Otvorite vrata bez dodira

OTVORITE vrata BEZ DODIRA!

ISEO predstavlja svoja rešenja za otvaranje i kontrolu pristupa NO TOUCH

Zahvaljujući Bluetooth i RFID tehnologiji ISEO Zero1 sistema elektronskog zaključavanja, u kombinaciji sa automatskim pokretačima vrata, elektromehaničkim i električnim bravama, vrata možete otvoriti bez potrebe da dodirujete kvake ili tastere koje, takođe, mogu koristiti i drugi ljudi.

ISEO ima odgovor na vaše potrebe.

Da li treba da instalirate nove proizvode na svoja vrata, koji garantuju NO TOUCH rešenje za otvaranje?

ISEO će obezbediti sve proizvode za vas!

Rešenje sistema ulaznih vrata sa x1R SMART i IS9100 automatskim pokretačem vrata

x1R SMART

x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava 100% proizvedena u Italiji namenski dizajnirana za upotrebu na blindiranim vratima koja se lako mogu programirati i kontrolisati pomoću aplikacije Argo.

Sa x1R SMART možete otvoriti vrata kako želite! Motor i elektronska kartica sa najsavremenijim mikroprocesorom kontrolišu funkcije otvaranja i zatvaranja. Možete otvoriti x1R SMART pomoću RFID akreditiva, Apple Watch-a, kartica, oznaka i PIN kodova kao i čitača otiska prsta. Zahvaljujući tehnologiji Bluetooth Smart, vrata možete otvoriti pametnim telefonom. Pomoću aplikacije Argo možete dozvoliti pristup do 300 korisnika na svaka vrata.

x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava
x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava

Takođe je moguće dati pristup određenim ljudima u samo određenim situacijama uz odabir vremenskog intervala pristupa.

x1R SMART čuva sve elektronske zapise o svim ulazima i izlazima vaših vrata. U slučaju nestanka struje, vrata se i dalje mogu otvoriti pomoću mehaničkog ključa.

Zahvaljujući najnovijem ažuriranju aplikacije ISEO Argo App – moguće je otvoriti vrata glasom putem glasovne komande, a osim toga do kraja godine kompanija će na tržište lansirati Multi-Reader sa otiskom prsta za

x1R SMART tržište koje će korisniku omogućiti da kroz jedan objekat odabere koji će sistem koristiti za otvaranje vrata (pin kod, čitač otiska prsta, RFID kartica ili pametni telefon). Ako se x1R SMART kombinuje sa IS9100 by ISEO, korisnik će dobiti sistem za pristup (ulaz, izlaz) 100% BEZ DODIRA.

x1R SMART glavne karakteristike:

  1. Zamenljive najčešćim mehaničkim bravama za blindirana vrata
  2. Reverzibilna ruka
  3. Single Action (funkcije u slučaju uzbune)
  4. Sertifikovano za maksimalnu sigurnost prema EN 14846: 2008.
  5. Može se integrisati sa domotičkim sistemima
  6. Komanda za daljinsko otvaranje

IS9100 – Automatski pokretač vrata

IS9100  - Automatski pokretač vrata
IS9100 – Automatski pokretač vrata

Može se instalirati na jednokrilna ili dvokrilna vrata. Možete omogućiti automatsko otvaranje vrata putem sopstvenog pametnog telefona zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, bez potrebe da dodirujete kvake ili tastere koji se obično dele sa drugim ljudima. Sila zatvaranja i brzina mogu se prilagoditi u skladu sa specifičnim potrebama.

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com