SKYFORCE – stilizovano, sigurno i bezbrižno

Prepoznatljivost savremenog arhitektonskog stila su prostrane staklene fasade i prozori u visini sprata. Međutim, zakonom propisane zaštite od pada utiču na celokupan izgled, a i to najčešće u negativnom smislu. Dobra vest: SKYFORCE rešava ovaj problem i on postaje prošlost.

Stilizovan izgled, najbolji pogled

SKYFORCE je zaštita od pada za najviše dizajnerske zahteve: svi vidljivi elementi mogu da se usklade sa individualnom bojom vaših prozora. Tako se SKYFORCE savršeno i neupadljivo utapa u jasne linije modernih fasada. Pri tome izrada od stakla obezbeđuje najbolji pogled na spoljašnji svet.

 Skyforce
Foto: REHAU / SKYFORCE se savršeno i neupadljivo utapa u jasne linije modernih fasada

Sertifikovana sigurnost

Odabirom sistema SKYFORCE oslanjate se na sertifikovano rešenje. To znači: svi elementi su međusobno savršeno usklađeni, a povezivanje sa vašim REHAU prozorima je otporno na opterećenja.

Izrada bez briga

SKYFORCE je ekskluzivno dostupan kod specijalizovanih REHAU partnera. Zbog principa „sve na jednom mestu“ nema više potrebe za vremenski intenzivnim dodatnim usaglašavanjima i efikasno se preveniraju kašnjenja u izgradnji, a vaša zaštita od pada biće stručno izvedena i savršeno uklopljeno sa vašim REHAU prozorima.

skyforce
Foto: REHAU / Odabirom sistema SKYFORCE oslanjate se na sertifikovano rešenje

Savršeno integrisano

Elementi su dostupni u izvedbi AL-eloksirano, Antracit (RAL 7016) i saobraćajno beloj boji (RAL 9016). Individualno usklađivanje broje prozora je omogućeno kroz opcionu plastifikciju. U kombinaciji sa skrivenim sistemima za pričvršćivanje, postiže se stilski ujednačen izgled.

Fleksibilno primenjivo

Zaštita od pada SKYFORCE je kompatibilan sa REHAU prozorskim sistemima Euro-Design 70, Brillant-Design, SYNEGO i GENEO.

REHAU Skyforce
Foto: REHAU / Zaštita od pada SKYFORCE je kompatibilan sa REHAU prozorskim sistemima

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com