REHAU predstavlja prozorska rešenja za uspešnu diferencijaciju

Pod motom „Napravi razliku, razvijaj poslovanje“, REHAU predstavlja revolucionarnu novost u industriji. Inovacije daju odgovore na izazove čitave industrije i otvaraju put partnerima do dodatnih poslovnih područja.

Kako prozorski sistemi kombinuju prednosti savremene tehnologije sa najvišim zahtevima na dizajnu, sigurnosti i održivosti? REHAU nudi odgovore na mnoge izazove koji pokreću industriju – bilo da su to pametne tehnologije, stalni nedostatak kvalifikovanih radnika ili digitalizacija.

Pametno proširenje asortimana proizvoda

Pored isprobanih sistema prozorskog profila kao što su GENEO, od materijala RAU-FIPRO X, i SYNEGO, REHAU predstavlja SYNEGO SLIDE novi klizni sistem na platformi. Fokus je ovde na jednostavnosti upotrebe, dizajnu i racionalnoj obradi. Pored toga, sopstvenim sistemom zaštite od pada, REHAU prati i osluškuje potrebe kupaca i time lansira sistem SKYFORCE, koji će biti dostupan od 2020. godine. Ovaj sistem omogućiće minimalistički dizajnirane, zastakljene sisteme zaštite od pada za sve REHAU linije proizvoda. Pored toga, ovog leta, biće predstavljeni brojni novi međunarodni sistemi, uključujući SYNEGO NL, Delight ili Prestige Design koji su prilagođeni potrebama odgovarajućeg tržišta.

REHAU predstavlja prozorska rešenja za uspešnu diferencijaciju
Foto: REHAU predstavlja prozorska rešenja za uspešnu diferencijaciju

Pametni sistemi i digitalizacija

REHAU je prvi proizvođač sistema prozora koji je na prošlom „Fensterbau Frontale“ dokazao da su i prozori pametni. Dalji razvoj postojećeg sigurnosnog rešenja Smart Guard je internacionalizacija i omogućiće nove opcije u pogledu povezivanja. Pored toga, REHAU će ove godine pokazati kako ostale pametne komponente interaktivno deluju sa REHAU rešenjima, na primer u interakciji pametnih ručica sa Smart Guard-om, optimizuje se protivprovalna zaštita automatskim zaključavanjem.

Digitalizacija je jedno od najvažnijih pitanja u industriji. Međutim, pitanje koje se postavlja na mnogim mestima je: Kako izgledaju konkretna rešenja u praksi koja mogu rešiti postojeće izazove industrije? REHAU na digitalizaciju misli iz perspektive svojih kupaca.

Uskoro više o REHAU inovacijama, ekskluzivnim saznanjima sa tržišta i novom REHAU virtuelnom sajmu.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com