Podizno-klizne stijene iz Deceunincka za obilje prirodnog svjetla i moderan dizajn

Trenutno smo u vremenima kada ne možemo bezbrižno šetati kuda želimo i uživati u prirodi. Pritom se proljeće probudilo, a sunce mami svojim toplim zrakama. Svjetlost i toplina potrebni su nam više nego ikada u prostorima u kojima boravimo!

Deceuninck predstavlja svoja rješenja za svijetle, obasjane prostore s velikim balkonskim vratima: podizno-klizne stijene od Deceunincka pružaju obilje prirodnog svjetla, moderan dizajn prostora i prijelaz bez prepreka, dok će se komplet za brzu montažu pobrinuti za nesmetanu i jednostavnu instalaciju.

Podizno-klizne stijene tvrtke Deceuninck raspolažu dubinom krila od 76 mm i ukupnom dubinom od 175 mm uz izvrsnu vrijednost toplinske izolacije Uf = 1,3 W/m2K. Ova mala dubina omogućuje uporabu sustava roleta skrivenih ispod žbuke uz održavanje s donje strane.

Podizno-klizne stijene tvrtke Deceuninck mogu držati stakla debljine do 52 mm te imaju izvanrednu Uf-vrijednost od 1,3 Wm2K.
Podizno-klizne stijene tvrtke Deceuninck mogu držati stakla debljine do 52 mm te imaju izvanrednu Uf-vrijednost od 1,3 Wm2K.
Zahvaljujući širini od samo 45 mm uski okvir omogućuje da u prostoriju uđe otprilike 10 % više prirodnog svjetla.
Zahvaljujući širini od samo 45 mm uski okvir omogućuje da u prostoriju uđe otprilike 10 % više prirodnog svjetla.

 

Posebno uski okvir s vidnom širinom od samo 45 mm stvara moderan dizajn te nudi čak deset posto više prirodnog svjetla u prostoriji. Okvir može držati stakla debljine do 52 mm. Stijene su također izuzetno nepropusne na vjetar i vlagu. Veliko čvrsto čelično ojačanje u okviru i krilu čini ih posebno robusnima.Moguća je izvedba elemenata u punoj visini prostorije s maksimalnom veličinom od 6,50 x 2,60 m.

Bezbroj prednosti i mogućnosti

Podizno-klizne stijene tvrtke Deceuninck mogu se ugraditi u novim kućama s PVC pragom te u postojećim objektima s aluminijskim pragom. Prijelaz bez prepreka osigurava se primjenom niskog praga manjeg od 20 mm u novim objektima. Osim što su jednostavne za rukovanje, još jednu prednost podizno-kliznih stijena predstavlja mogućnost opremanja motorom ili daljinskim upravljanjem.

Uz komplet za brzu montažu podizno-klizne stijene iz Deceunincka sastavljaju se izravno na gradilištu u vrlo kratkom vremenu, i to u samo nekoliko koraka.
Uz komplet za brzu montažu podizno-klizne stijene iz Deceunincka sastavljaju se izravno na gradilištu u vrlo kratkom vremenu, i to u samo nekoliko koraka.

Deceuninck je razvio komplet za brzu montažu podizno-kliznih stijena za bržu i lakšu instalaciju na gradilištima. Ovaj komplet za brzu montažu ne samo da pomaže izvođačima da poštuju propise koji se odnose na ručno rukovanje teretima već istovremeno predstavlja ogromno olakšanje za montere. Ujedno pojednostavljuje cjelokupni proces montaže podizno-kliznih stijena – od transporta preko isporuke sve do ugradnje. Na gradilište se isporučuju rastavljeni elementi koji se s lakoćom mogu sastaviti na licu mjesta.

Kako bi udovoljili zahtjevima mnogih kupaca, podizno-klizne stijene iz Deceunincka dostupne su u širokoj paleti boja koje dobavljači imaju na zalihama, a po želji se mogu naručiti i s aluminijskom oblogom.

Deceuninck dokazao da gospodarstvo i zaštita okoliša mogu ići ruku pod ruku!

Deceuninck grupa, vodeći svjetski proizvođač i dizajner PVC profila za prozore i građevinska rješenja, među prvima je postala prepoznatljivo lice u području održive proizvodnje. Želja cijele Deceuninck grupe jest raditi ekološki što prihvatljivije. S prodajnim lancima u više od 90 zemalja i uz više od 3700 zaposlenih, Deceuninck redovito opskrbljuje više od 4000 kupaca diljem svijeta stoga ne čudi da se njihova filozofija temelji na preuzimanju odgovornosti, kako za druge ljude tako i za okoliš.

Europska kvaliteta i odani pristup radu odlično su prepoznati na području Hrvatske, pa tako Deceuninck u Hrvatskoj aktivno surađuje s preko 150 poduzeća koji su specijalizirani za proizvodnju prozora i vrata. Poduzeće je osnovano 1937. godine sa sjedištem u Belgiji.

Za više informacija Deceuninck možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

Deceuninck logo

Inoutic d.o.o.
Industrijska ulica 3,
10370 Dugo Selo, Hrvatska
T. +385 1 2781 350
F. +385 1 2781 351
info@deceuninck.hr
www.deceuninck.hr

Izvor slika: Deceuninck Germany GmbH

Prethodni tekstOvaj tržni centar je veličanstven primer arhitektonske lepote (VIDEO)
Sledeći tekstSavršene ideje za uređenje kuhinjskih prozora (FOTO)