Reflektor koji unosi prirodno svetlo u vaš dom

Specijalno svetlo reflektora poboljšava prirodnu belinu mračne prostorije istog momenta kada se uključi. Ovaj praktičan i efikasan dizajn obezbeđuje blagostanje i udobnost. Reflektor se može koristiti za usmeravanje dnevne svetlosti u bilo kom željenom pravcu, čime možete povećati prirodni nivo osvetljenja u vašem domu, na jednostavan način.

Espaciel svetlosni reflektori

Espaciel funkcioniše tako što se stavlja ispred prozora. Postoje tri različita modela u ponudi i korisnik može odabrati onaj koji najviše odgovara njegovom domu. Vrsta odbranog proizvoda zavisi od površine na kojoj se montira: na prozorima eksterijera ili enterijera ili na ogradi balkona.

Reflektor osvetljenje
Slika 2 – Reflektor osvetljenje

Postavljanje Espaciel reflektora

Proces instalacije ovih reflektora je vrlo jednostavan.  Za postavljanje Espaciel reflektora u eksterijeru, potreban vam je jedan minut. Pogodni su za sve vrste otvora i fasada (cigle, zidovi, drvo). Ukoliko su ivice zida najmanje 10 cm debljine, Espaciel reflektor može biti potpuno sigurno postavljen, bez potrebe za bušenjem. Espaciel reflektor je veoma tanak, debljine oko 4 mm, što omogućava prozorima da se i dalje otvaraju lako.

Reflektori u enterijeru

Reflektori koji se postavljaju u unutrašnjosti vašeg enterijera koriste prirodnu svetlost da izvuku najbolje iz vašeg enterijera. Prozorska platforma je najsjajnija tačka bilo koje sobe. Može se koristiti Espaciel svetlo reflektora da se preusmeri izvor prirodnog svetla u najudaljeniju tačku vašeg doma.

Reflektori na simsu vaših prozora
Slika 3 – Reflektori na simsu vaših prozora

Reflektori u eksterijeru

Ne dozvolite da prirodna svetlost prolazi mimo vaših prozora. Zadržite je!

Osvetljenje Espaciel reflektora
Slika 4 – Osvetljenje Espaciel reflektora

Postavljanjem Espaciel svetlosnog reflektora na simsu vašeg prozora, imaćete koristi od sjaja nebeskog svoda unutar vašeg doma. Espaciel eksterijerni reflektori mogu biti u potpunosti sigurnosno opremljeni, bez potrebe za bušenjem.

Balkonski reflektori

Balkonski reflektori skupljaju svetlost sa mesta gde je najintezivnija. Postaviljanjem svetlosnog reflektora ispred prozora na vašem balkonu, moćićete odmah uživati u većoj osvetljenosti vašeg doma.

Balkonski reflektor
Slika 5 – Balkonski reflektor

Espaciel  svetlosni reflektori čine vaš prostor još svetlijim upotrebljavajući prirodnu svetlost. Ovi reflektori poseduju visoku refleksiju. Okretna  površina preusmerava svetlost prema unutrašnjosti sobe čineći je svetlom i udobnom. Efikasni, praktični i elegantni, Espaciel svetlosni reflektori ne zahtevaju komplikovane građevinske radove prilikom instalacije.