Staklo Inovativni stakleni paneli

Inovativni stakleni paneli

Stakleni paneli.

Inovativni dizajn Džoel Berman studija, osmislio je zanimljive staklene ploče koje se zamenjuju sa svake strane sobe. Staklene ploče se mogu koristiti u različitim vrstama dizajna unutar zida, mogu se koristiti u sobama kao gazišta, vrata i stepeništa. Ovakav dizajn je u stanju da stvori nove ideje u vašem umu, koristeći se lepotom različitih stilova.

Tim studia se zalaže za filozofiju novog dizajna koji obuhvata različitost, a propagira jedinstvo. Predvođeni umetnikom stakla, Džoelom Bermanom, osnivačem i predsednikom kompanije, otvara se put ka dizajnu bez granica. Jedinstvenost manifestacije i simetrije izvučene iz umetničke kontemplativnosti islama, koja i sama predstavlja konglomerat kulturnih elemenata, proširuju se vidici i otvaraju neka nova polja estetike.

Korišćen je najjednostavniji geometrijski oblik koji se javlja u islamskoj umetnosti – heksagon. Razdvajanjem do osnovnog elementa, stiče se utisak potpuno novog osećaja drevnog motiva.

Tehnika livenja stakla omogućava prelaze jedinstvenih staklenih panela sa jedne reljefne i površinske teksture u glatku i transparentnu, procesom koji se smatrao nemogućim. Putujući svetom, ljudi iz tima su tražili odgovore, ali nisu imali sreće – na kraju, sami su našli rešenja i odgovore.

Upotreba staklenih panela

Stakleni paneli su idealni u zdravstvenim i kancelarijskim prostorijama. Postoje dinamični stakleni paneli koji imitiraju slučajni pad štapića. Živahna i aktivna, duboko reljefna površina ima sposobnost da kreira energiju u stanu – staklenim aplikacijama koje uključuju vrata, dekorativne zidove i pregrade.

Izgled staklenog panela.Kao element dizajna, ova stakla suptilno iskazuju dimenzionalnu dubinu koja predstavlja ekonomično rešenje velikog broja projekata i savršenu alternativu tradicionalnim materijalima kao što su drvo, tkanina i metal. Idealna su za vrata, tuš kabine i ormare, zidova, površine itd. Inovativni stakleni paneli mogu podići umetnost stakla na novi nivo.

Prethodni tekstUpoznajte Briks – jedan od najvećih arhitektonskih dostignuća
Sledeći tekstU trendu: Nove kolekcije iz Tier-a za moderan ambijent