Inovativni stakleni paneli

Inovativni dizajn Džoel Berman studija, osmislio je zanimljive staklene ploče koje se zamenjuju sa svake strane sobe. Staklene ploče se mogu koristiti u različitim vrstama dizajna unutar zida, mogu se koristiti u sobama kao gazišta, vrata i stepeništa. Ovakav dizajn je u stanju da stvori nove ideje u vašem umu, koristeći se lepotom različitih stilova.

Tim studia se zalaže za filozofiju novog dizajna koji obuhvata različitost, a propagira jedinstvo. Predvođeni umetnikom stakla, Džoelom Bermanom, osnivačem i predsednikom kompanije, otvara se put ka dizajnu bez granica. Jedinstvenost manifestacije i simetrije izvučene iz umetničke kontemplativnosti islama, koja i sama predstavlja konglomerat kulturnih elemenata, proširuju se vidici i otvaraju neka nova polja estetike.

Korišćen je najjednostavniji geometrijski oblik koji se javlja u islamskoj umetnosti – heksagon. Razdvajanjem do osnovnog elementa, stiče se utisak potpuno novog osećaja drevnog motiva.

Tehnika livenja stakla omogućava prelaze jedinstvenih staklenih panela sa jedne reljefne i površinske teksture u glatku i transparentnu, procesom koji se smatrao nemogućim. Putujući svetom, ljudi iz tima su tražili odgovore, ali nisu imali sreće – na kraju, sami su našli rešenja i odgovore.

Upotreba staklenih panela

Stakleni paneli su idealni u zdravstvenim i kancelarijskim prostorijama. Postoje dinamični stakleni paneli koji imitiraju slučajni pad štapića. Živahna i aktivna, duboko reljefna površina ima sposobnost da kreira energiju u stanu – staklenim aplikacijama koje uključuju vrata, dekorativne zidove i pregrade.

Izgled staklenog panela.Kao element dizajna, ova stakla suptilno iskazuju dimenzionalnu dubinu koja predstavlja ekonomično rešenje velikog broja projekata i savršenu alternativu tradicionalnim materijalima kao što su drvo, tkanina i metal. Idealna su za vrata, tuš kabine i ormare, zidova, površine itd. Inovativni stakleni paneli mogu podići umetnost stakla na novi nivo.