PVC Stolarija IN’ALPHA PRESTIGIO sistem prikladan za sve stilove gradnje

IN’ALPHA PRESTIGIO sistem prikladan za sve stilove gradnje

IN'ALPHA PRESTIGIO

IN’ALPHA PRESTIGIO

Novi IN’ALPHA PRESTIGIO ALPHACAN sistem, rezultat dugogodišnjeg iskustva, kombinuje kvalitet prozora i vrata i italijanski dizajn, s posebnom pažnjom usmerenom na održivost okoline.

Proučavanje estetike prozora usmereno je  kombinaciji boja komponenti i završnih obrada. Boje guma za zaptivanje mudro su kombinovane s bojom površina profila kako bi se dobila uravnotežena celina.

Linije profila i njihov oblik stvaraju ravnotežu svetla i senke što Prestigio prozor čini komadom nameštaja koji se savršeno uklapa u životno okruženje.

Zahvaljujući geometriji profila i zaptivača izrađenih od tehnološki naprednih materijala,  Prestigio sistem prozora odgovara najvišem nivou otpornosti na atmosferske uticaje.

Alphacan-ova istraživanja u industrijskom segmentu omogućila su razvoj profila Prestigio sistema sa sintetičkim ojačanjem:  staklena vlakna i poliuretanska pena, u kombinaciji sa strukturalnim staklom kako bi prozor dobio visoku mehaničku stabilnost, lakoću i jednostavnost.

Zahvaljujući industrijskom pojednostavljenju procesa montaže prozora i velikim uštedama energije u smislu grejanja ili hlađenja zgrada, novi Prestigio sistem pomaže u smanjenju uticaja emisija štetnih plinova u okolinu i zaštiti prirodnih resursa.

Alphacan proizvodi
Fozo: Alphacan proizvodi

IN’ALPHA 70

IN’ALPHA 70 je novi ALPHACAN sistem koji u potpunosti zadovoljava sve ekološke, ekonomske i zakonske regulative.

Novi sistem savršeno je prikladan za evropske arhitektonske norme, jednako pogodan za novogradnje kao i za renovaciju na starogradnji. Savremenog i modernog dizajna, nudi tehničko rešenje prikladno za sve stilove gradnje. Ekskluzivna inovacija u asortimanu ALPHACAN proizvoda, IN’ALPHA 70 je rezultat 40 godina iskustva kompanije u ovom sektoru.

IN'ALPHA PRESTIGIO
Foto: ALPHACAN / IN’ALPHA PRESTIGIO

Zahvaljujući 6-okomornim profilima do 80 mm, sistem omogućuje izuzetne toplotne performanse (Uw = 0,9W / m2K), reagirajući tako na najzahtevnije regulatorne promene koje su na snazi na području Evrope.

U sistemu IN’ALPHA 70, ALPHACAN je uspeo koncentrisati svo svoje znanje i iskustvo.

Kao i svi drugi sistemi ALPHACAN, sistem IN’ALPHA 70 takođe je usklađen sa standardom UNI EN 12608, a profili su ekstrudirani od materijala koji ne sadrže teške metale, od mešavine prilagođene ekstremnim klimatskim uslovima, sa stabilizatorima od Ca/Zn koji se u potpunosti mogu reciklirati.

 

www.alphacan.hr
SEDIŠTE
Zagrebačka 93
10291 Prigorje Brdovečko
HRVATSKA
Tel. +385 1 33 40 666
info@alphacan.hr
www.alphacan.hr

Prethodni tekstNovootvoreni prodajni salon stolarije u Novom Sadu
Sledeći tekstAluminijum – Granica između enterijera i eksterijera