Energetsko efikasni sistemi od aluminijuma za nesmetan pogled

Aluminijumska stolarija

Prostorije su obasjane prirodnom svetlošću, kuće sa velikim otvorima koji pružaju nesmetan pogled, klizne konstrukcije koje ujedinjuju enterijer sa spoljašnjim okruženjem… Ipak, ove zgrade troše 40% sve električne energije proizvedene na evropskom kontinentu. Odabir energetski efikasnog sistema je način da se izbegne rasipanje energije i postigne „skoro nulti energetski objekat“ (nZeb).

Šta podrazumeva toplotna izolacija aluminijumskog prozora?

Toplotno izolovani sistemi se razlikuju od već poznatih hladnih sistema (neizolovani sistem). Opremljeni su specijalnim izolacionim šipkama od poliamida ili politermida koji sprečavaju/blokiraju toplotni tok iz unutrašnjosti ka spoljašnjosti.

U ELVIAL-u stalno istražujemo nove načine da poboljšamo vaš život i stvorimo idealno okruženje. Nudimo inteligentna rešenja koja će stvoriti rast i doprineti promeni životne sredine. To je bio naš izazov – Da izgradimo visokokvalitetne termoizolacione proizvode i postignemo odlične energetske performanse u širokom spektru proizvoda, dizajniranih da pokriju sve mogućnosti potrošnje.

www.elvial-i2.eu

www.elvial.com

Prethodni tekstINTERIO P29 sistem staklenih enterijerskih pregrada i unutrašnjih vrata
Sledeći tekstRezanje, sečenje i mašinska obrada ASD Exterior ploča