AMAROK HOUSING – Revolucionarni način gradnje

Amarok housing je revolucionarni način gradnje prvi svoje vrste u Srbiji, specifičan i poznat po svojim svojstvima termalne izolacije gde u sirovom stanju ima 50-70% bolju izolaciju i daleko bolju zvučnu izolaciju od tradicionalno izgrađenih kuća, pritom se ta izolacija može još više pojačati dodatnom izolacijom koju nudimo uz standardnu kuću, kuće ove vrste su prošle čak i zahteve za termalnu izolaciju i čvrstinu u Kanadi gde se smatraju najstrožijim u svetu.

Iako postoji stariji način izgradnje montažnih kuća, Amarok kuće su jeftinije zbog brzine gradnje i 300% čvršće zbog načina gradnje i svojstva materijala. Projektovanje kuće je jako fleksibilno i lako se može ispuniti svaka želja kupca. Amarok kuće su otporne na insekte i buđ što je jedan od većih problema kod običnih montažnih kuća.

Sve rupe i rute za električara su unapred pripremljene u zidovima i takođe većina cevi za vodu su u samim zidovima što povećava estetiku kuće.

PVC PANELI

PVC paneli AMAROKPVC panel koji nudimo je industrijski proizvod za PVC stolare koji se koristi za ispunjavanje prozora i vrata. Prodajemo panel u veličini 3000 x 2000 mm i 1000 x 2000 mm. Plastika je izuzetno visokog kvaliteta koja ima visoku otpornost na udarce i UV zračenje.

ALUMINIJUMSKI PANELI

ALUMINIJUMSKI paneli AMAROKAluminijumski panel koji nudimo je industrijski proizvod koji se koristi u proizvodnji prozora i vrata dimenzije 1000 x 2000 mm i 1000 x 3000 mm u beloj, braon i sivoj boji. Za veće količine se može dobiti mera po želji.

PANCIRNI PANELI

Standardni pancirni paneli koje nudimo izrađeni su od 4 komponente koje zajedno onemogućuju bilo kakvo probijanje hladnim oruzjem i vatrenim oružjem do kalibra 7,62 mm. Pogodni su za menjačnice, banke, pošte i bilo koje druge instutucije koje zahtevaju visok stepen sigurnosti. Pored standardnog panela postoji mogućnost porudžbine panela po meri gde se stepen sigurnosti moze povećati da zadovolji potrebe kupaca. Paneli se izrađuju po narudžbini pa i time dimenzije zavise od želje kupaca.

OSB PANELI

OSB paneli AMAROKOSB paneli su našli svoju veliku primenu u svetu a na našem tržištu naša firma je prva koja nudi ovu vrstu proizvoda. Primena OSB panela je svestrana, moze se koristiti u sledećim segmentima gradnje:

1. Pokrivanje kuća – glavna uloga je zamena zastarelog načina pokrivanja krovova (dasčanje). Korišćenjem OSB panela dobija se kompaktna celina, veća toplotna i zvučna izolacija i statika.

2. Izrada pregradnih zidova – glavna prednost ovih panela u odnosu na klasične pregradne zidove od gipsa je veca čvrstoća, bolja toplotna i zvučna izolacija.

3. Popločavanje neizolovanih betonskih tavanica – primenom ovih panela omogućuje se brzo i efikasno izolovanje tavanskih prostora, sistemom suve gradnje.

AMAROK

www.amarok-panels.com

Proizvodnja, Milana Paripova 2, Kać
T. +381 21 621 3 383 • M. +381 63 740 85 46
Kancelarija, Cara Dušana 82, Novi Sad
T. +381 21 636 12 87 • M. +381 63 227 096
www.amarok-panels.comamarok.panels@gmail.com