Alu stolarija pruža visok nivo bezbednosti

Aluminijumski ramovi su rešenje koje će Vam pružiti veoma robustna vrata i prozore, a uz to i povećanu bezbednost i dug vek trajanja. Aluminijumski ramovi omogućavaju kreiranje velikih razmaka između nosećih profila za maksimalni prodor prirodnog osvetljenja, bez opasnosti od uvijanja ili savijanja ramova.

Bezbednost

alu stolarija
Visok nivo bezbednosti

Aluminijumski prozori i vrata pružaju veoma visok nivo bezbednosti zahvaljujući svojoj trajnosti i čvrstini, sprečavajući moguće uljeze. Mogućnost velikog razmaka između nosećih profila za maksimalan prodor prirodnog osvetljenja.

Dizajn

Prostor u kome živimo je naš sastavni deo, jer u proseku provodimo više od 50% svog vremena u našim domovima. Aluminijumska vrata i prozori pružaju bezbrojne mogućnosti izbora dizajna, kako po pitanju tipologija i dimenzija, tako i po pitanju površinske obrade, sa velikim izborom boja i paletom tekstura dostupnim da zadovolje sve želje i potrebe.

Toplotna izolovanost

ALU stolarija
Aluminijumski ramovi poboljšani sa specijalnim izolacionim poliamidima

Često se kaže da je osnovni nedostatak aluminijumskih ramova toplotna i zvučna izolacija, što je potpuni mit! Aluminijumski ramovi poboljšani sa specijalnim izolacionim poliamidima mogu da pruže visok nivo toplotne izolacije pogodnim za pasivne objekte sa nultim ili gotovo nultim nivoom potrošnje energije.

Zvučna izolacija

alu stolarija
Aluminijumski ramovi omogućavaju kreiranje velikih razmaka između nosećih profila

Zvučna izolacija je takođe jedna od osnovnih karakteristika koje treba uzeti u obzir prilikom izbora prozora i vrata, posebno za objekte smeštene u urbanim sredinama sa visokim nivoom buke. Visokokvalitetni elastični materijali koje ALUMIL koristi u unutrašnjosti i na perimetrima naših sistema, kao i hermetičko zaptivanje svih prozora i vrata kada su zaključani bez zazora za prolazak zvuka, pružaju veoma visok nivo zvučne izolacije.

Titan PVC logo

TITAN PVC
Kancelarija: Beograd, ul. Stjepana Supanca br.33
Proizvodnja: Brestač, ul. Jagodina br. 25
T. +381 64 70 11 700
E. info@titanpvc.rs
W. www.titanpvc.rs