Staklena klizna vrata pružaju osećaj slobode i spajaju vaš životni prostor sa prirodom

Prevashodna odgovornost koju nosi preduzetnički duh svih zaposlenih, sastavljenih od tima iskusnih i sposobnih majstora, predstavlja dobru osnovu za kontinuiran razvoj kompanije Link line u budućem uspešnom poslovanju.

Visok kvalitet opreme i tehnologije izrade kao i profesionalna usluga ugradnje svih  proizvoda opredeljuje ih kao preduzeće sa izgra­đenim sopstvenim identitetom i prepoznatljivim imidžom.

Link line je u mogućnosti da svojim kupcima ponudi kompletna i trajna rešenja. Svoju misiju preduzeće ostvaruje stručnim radom i istraživanjem, razvojem i inoviranjem usluga i metoda i postupaka u procesima rada i poslovanja, sa ciljem dostizanja najvišeg nivoa konkurentske sposobnosti na tržištu.

Dugogodišnjim radom i iskustvom u Srbiji i inostranstvu uspeli su da objedine stečeno iskustvo, snagu mladosti sa novim tehnologijama u proizvodnji aluminijumske i PVC stolarije.

Kako navode iz Link line-a, nekim od njihovih klijenata zaista neće teško pasti da ostanu kod kuće. Ova ogromna klizna staklena površina pruža osećaj slobode i spaja vaš životni prostor sa prirodom.

Link Line logo

LINK LINE d.o.o.

Izložbeni saloni:

Kisačka 59A, 21000 Novi Sad
Heroja Pinkija 16, 21000 Novi Sad
Bulevar Milutina Milankovića bb, 23000 Zrenjanin

+381 21 557 654
+381 60 557 6540
linklinens@gmail.com
www.linkline.rs

Prethodni tekstPoslovanje tvrtke GEALAN sukladno trenutnoj situaciji i COVID-19
Sledeći tekstPrvo pomeren, a sada i zvanično otkazan FENSTERBAU FRONTALE 2020!