REHAU: Više svetlosti u Vašem životu – uz prozore od profila ECOSOL Design

Objekat značajno karakteriše njegova spoljašnost – vizuelno, funkcionalno i energetski. REHAU sistemima prozora i fasada dobija se brendirani kvalitet i proizvodi sa kojima mogu da se reše sve individualne potrebe i zahtevi. Sa REHAU sistemima, najsavremenije tehnologije, rešavaju se svi zahtevi koji se nameću savremenim prozorima: izgled, dobro zaptivanje, toplotna i zvučna izolacija, protivprovalna zaštita i lako održavanje, kao i mali eksploatacioni troškovi.

Odgovarajući na sve ove zahteve REHAU je kreirao još jedan sistem prozorskih profila: ECOSOL –Design.

Kod ECOSOL-Design sistema ujedinjene su izvanredne karakteristike proizvoda sa visokim kvalitetom i vrhunskom obradom, uz izuzetan odnos cene i kvaliteta. Na taj način ćete uživati u maksimalnom komforu stanovanja.

Elegantni dizajn uske siluete prozora Vam pruža više svetlosti i toplote. Udeo staklene površine, zavisno od dimenzija prozora, može da se poveća do 13%.

Pregled prednosti:

Toplotna izolacija: Znatno smanjenje potrošnje energije i ušteda u novcu.

Zvućna izolacija: Pogodnost uživanja u miru i tišini. Sa prozorima od profila ECOSOL-Design svakodnevica ostaje napolju.

Svetlost i dizajn: Uski beli prozorski profili obezbeđuju maksimalnu osvetljenost. Visok udeo stakla će obezbediti solarni doprinos.

Nega i održavanje: Zahvaljujući kvalitetnoj površini profila, brzo i jednostavno ćete ukloniti prljavštinu pomoću standardnih sredstava za domaćinstvo. Za održavanje, Vašim prozorima je povremeno potrebno nekoliko kapi ulja za delove okova i malo silikona za zaptivače.

Tehnički podaci:

Tehnički podaci

Marka Vašeg poverenja. Investirajte u REHAU kvalitet.
Prozori od profila ECOSOL-Design imaju sve karakteristike koje očekujete od jednog modernog prozorskog sistema: energetska efikasnost, zvučna izolacija, jednostavna nega.

REHAU kvalitet za Vas predstavlja marku kojoj možete da verujete.

REHAU d.o.o., Beograd
Stražilovska br. 7 11272 Dobanovci
Republika Srbija
Kontakt podaci:
Tel: +381 11/ 37 70 3 01
Fax: +381 11/ 37 70 3 19
beograd@rehau.com
www.rehau.com

Prethodni tekstNova generacija VELUX krovnih prozora
Sledeći tekstDajte vašem prostoru notu topline
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju