PVC Stolarija REHAU: Više svetlosti u Vašem životu – uz prozore od profila ECOSOL...

REHAU: Više svetlosti u Vašem životu – uz prozore od profila ECOSOL Design

REHAU : Više svetlosti u Vašem životu - uz prozore od profila ECOSOL Design

Objekat značajno karakteriše njegova spoljašnost – vizuelno, funkcionalno i energetski. REHAU sistemima prozora i fasada dobija se brendirani kvalitet i proizvodi sa kojima mogu da se reše sve individualne potrebe i zahtevi. Sa REHAU sistemima, najsavremenije tehnologije, rešavaju se svi zahtevi koji se nameću savremenim prozorima: izgled, dobro zaptivanje, toplotna i zvučna izolacija, protivprovalna zaštita i lako održavanje, kao i mali eksploatacioni troškovi.

Odgovarajući na sve ove zahteve REHAU je kreirao još jedan sistem prozorskih profila: ECOSOL –Design.

Kod ECOSOL-Design sistema ujedinjene su izvanredne karakteristike proizvoda sa visokim kvalitetom i vrhunskom obradom, uz izuzetan odnos cene i kvaliteta. Na taj način ćete uživati u maksimalnom komforu stanovanja.

Elegantni dizajn uske siluete prozora Vam pruža više svetlosti i toplote. Udeo staklene površine, zavisno od dimenzija prozora, može da se poveća do 13%.

Pregled prednosti:

Toplotna izolacija: Znatno smanjenje potrošnje energije i ušteda u novcu.

Zvućna izolacija: Pogodnost uživanja u miru i tišini. Sa prozorima od profila ECOSOL-Design svakodnevica ostaje napolju.

Svetlost i dizajn: Uski beli prozorski profili obezbeđuju maksimalnu osvetljenost. Visok udeo stakla će obezbediti solarni doprinos.

Nega i održavanje: Zahvaljujući kvalitetnoj površini profila, brzo i jednostavno ćete ukloniti prljavštinu pomoću standardnih sredstava za domaćinstvo. Za održavanje, Vašim prozorima je povremeno potrebno nekoliko kapi ulja za delove okova i malo silikona za zaptivače.

Tehnički podaci:

Tehnički podaci

Marka Vašeg poverenja. Investirajte u REHAU kvalitet.
Prozori od profila ECOSOL-Design imaju sve karakteristike koje očekujete od jednog modernog prozorskog sistema: energetska efikasnost, zvučna izolacija, jednostavna nega.

REHAU kvalitet za Vas predstavlja marku kojoj možete da verujete.

REHAU d.o.o., Beograd
Stražilovska br. 7 11272 Dobanovci
Republika Srbija
Kontakt podaci:
Tel: +381 11/ 37 70 3 01
Fax: +381 11/ 37 70 3 19
beograd@rehau.com
www.rehau.com

Prethodni tekstNova generacija VELUX krovnih prozora
Sledeći tekstDajte vašem prostoru notu topline
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatkeSvaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju