Kako naglasiti eleganciju drvenih vrata u enterijeru?

Vrata od punog drveta uvek imaju snažno prisustvo, odaju utisak postojanosti i masivnosti, bilo da ih koristite za ulazna ili sobna vrata. Izuzetno su izdržljiva i otporna, a ističe ih i njihova prirodna elegancija. Vrata od punog drveta, farbana ili ne, sa staklom ili bez, uvek će uneti toplinu u dom svojim predivnim šarmom.

Vrata od punog drveta
Vrata od punog drveta imaju prirodnu eleganciju zbog čega se ističu

Iako za neke unutrašnja vrata obojena belom bojom izgledaju bolnički, smatramo ih zaista šarmantnim i elegantnim. Bela drvena vrata mogu se uklopiti ili istaknuti, nezavisno od palete boja u stanu i, u svakom slučaju, izgledaju prelepo.

Neutralna boja i bešavna tranzicija od toplog drveta do hladno sive čine prostor idealnim kada je reč o ugradnji belih unutrašnjih vrata. Možda izgledaju jednostavno, ali to je i poenta – istaknuti eleganciju samih vrata.

vrata u kupatilu
Vrata u boji drveta izgledaju izuzetno jednostavno, ali su veoma efektna

Kod kupatila ili spavaće sobe, obično je poželjno da se pokaže prelepo zrno drveta, tako da bi čvrsta unutrašnja vrata bila odlična opcija. Neka vrata daju prostoriji suptilnu toplu nijansu,  i možete ih uklopiti u različite dekore.

vrata u kupatilu
Uklapaju se u sve dekore