Učinite radnu sredinu efikasnom i produktivnom

Montiranje folija na staklene površine može da bude vrlo efikasno finansijsko rešenje, a u cilju poboljšanja komfora stanara i radnika u zgradi. Istraživanja ukazuju na činjenicu, da se kod 80% službenika koji rade u kancelarijama javljaju problemi u vezi sa koncentracijom, ako je temperatura u prostoriji viša od uobičajene. Dve trećine zaposlenih se izjašnjava, da im je potrebno u proseku 25% više vremena da izvrše svoje uobičajene radne zadatke.

Staklene površine na koje su montirane LLumar folije, pored toga što smanjuju temperaturu u prostorijama građevinskog objekta, umanjuju i dejstvo zaslepljujuće svetlosti, tako da je potreba za roletnama i sličnim sredstvima zatamnjenja, mnogo manja. Usled navedenih činjenica, manje se koristi veštačko osvetlenje – usled čega su i troškovi niži – a pogled ka spoljašnjosti za zaposlene i one osobe koje su u zgradi i dalje ostaje nepromenjen.

U poređenju sa raznim mogućnostima uštede energetskih troškova, veoma je važan podatak, da troškovi montiranja folija predstavljaju samo mali izdatak u poređenju sa troškovima promene čitave prozorske konstrukcije, ili montiranja, odnosno remonta klima uređaja.

Zgrada na čije staklene površine su montirane folije, biće mnogo prihvatljivija za potencijalne stanare koji su zagovornici očuvanja i zaštite životne sredine, jer su one dokaz istog opredelenja i vlasnika.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

LLumar
Barat promet doo
Nušićeva 8, Kanjiža
T. +381 24 4877 580
E. info@llumar.rs
W. www.llumar.rs