Prodaja i proizvodnja – CEVI, LIMOVI, PROFILI…

“Dak Comerc DOO”, preduzeće iz Novog Sada, više od 10 godina posluje u oblasti trgovine i prometa proizvoda od crne metalurgije. Naš prodajni asortiman obuhvata konstrukcione, šavne, bešavne, hidroispitane, pocinkovane, profilne cevi (kvadratne i pravougane) cevi. Nudimo i alumnijumske lajsne, L profile, kvadratne čelike, flahove, UNP i INP, ZP profile i ostale (HEA HEB) profile, istegnuti metal, delove za oluke, valjane i svetlo vučene čelike različitih dimenzija. Osim toga, u ponudi je i toplo valjani, hladno valjani lim, kao i pocinkovani lim i plastificirani lim (trapezni).

Prodaja i proizvodnja - CEVI, LIMOVI, PROFILI

U poslednjoj deceniji spadamo među lidere na tržištu Srbije u plasmanu ovih proizvoda.

Vizija kompanije „Dak Comerc DOO“ je da zadrži vodeću poziciju na tržištu, pa je u tu svrhu a sa ciljem širenja delatnosti u novembru 2014. kupljena je fabrika za proizvodnju cevi. Proizvodni program obuhvata izradu kvadratnih i pravougaonih cevi dimenzija od 13x13mm do 100x100mm (120x80mm) sa zidom maksimalne debljine 5mm.

Okrugle konstrukcione cevi od fi 21,3 - 127mm

Radimo i okrugle konstrukcione cevi od fi 21,3 – 127mm debljine trake od 1,5-5mm. Takođe, u mogućnosti smo da proizvodimo cevi od hladno valjane trake. U proizvodnom pogonu imamo mašine za proizvodnju PVC ojačanja, gips profila, trapezovanje lima i liniju za proizvodnju stranica za prikolice.

Kao kompaniji koja objedinjuje tradiciju uspešnog poslovanja kako u Srbiji tako i u regionom, cilj nam je da aktivno učestvujemo u unapređenju tržišta u Srbiji, kako u proizvodnji gotovih proizvoda proizvedenih u našoj zemlji, tako i u pružanja usluga najvišeg standarda po pitanju transporta i prometa.

DAK COMERC - Proizvodni program

Misija za naredni period je da postanemo lideri na tržištu u proizvodnji i plasmanu naših proizvoda.

Obzirom na kvalitet završne izrade i brzinu reagovanja na zahteve kupaca, cilj nam je, prvenstveno, zadovoljstvo naših klijenata,a nama će biti zadovoljstvo da odgovorimo na sve Vaše upite.

Lideri na tržištu u proizvodnji

Smatramo da je važno napomenuti da posedujemo sertifikat ISO 9001 za kvalitet poslovanja, što svedoči težnji kompanije “Dak Comerc DOO” ka uspostavljanju evropskih standarda poslovanja.

www.dakcomerc.rs

DAK COMERC d.o.o.
Temerinski put 21, 21000 Novi Sad, Srbija
T. +381 21 6 414 818 • M. +381 63 509 222
www.dakcomerc.co.rs