Aluminijumski sistem za projektovanje prozora i vrata

Star je Aliplast-ov moderni aluminijumski sistem za projektovanje prozora i vrata koji zahtevaju vrlo dobru termičku izolaciju. Termička pregrada dubine 45 mm, izrađena od otpornih i proverenih materijala čini sigurnu barijeru koja štiti od gubitka toplote.

Ista vrsta izolacionog uloška u prozorskom krilu i u prozorskom okviru obezbeđuje kontinuitet zaštite cele konstrukcije od gubitaka toplote.

kuća
Foto: Aliplast / Novi standard preklopa profila i stakla

Novi standard preklopa profila i stakla – povećana dubina poboljšava termička i konstrukcijska svojstva sistema. Primenjen je novi tip ugla koji izbegava kontakt vijak/ugao tokom prišrafljivanja površinskih elemenata okova za PVC žleb.

Mogućnost okivanja vrata sistemom roler-šarki vrlo velike nosivosti. Star sistem ima inovativni sistem odvođenja vode iz konstrukcije (nema vidljivih elemenata za maskiranje otvora za odvođenje vode).

prozor
Foto: Aliplast / Star sistem ima inovativni sistem odvođenja vode iz konstrukcije

Isti tip ugla i spojnog elementa tipa T u spoljašnjoj i unutrašnjoj komori (redukcija količine dodataka i brža izrada).

  • smanjen broj profila za zastakljivanje i zaptivki uz održavanje kontinuiteta zastakljivanja zavisno od debljine paketa
  • mogućnost zastakljivanja spolja
  • mogućnost savijanja profila (detaljna specifikacija profila i detalji koji se odnose na tehničke parametre savijanja profila – dostupni u zoni kupca na stranici www.aliplast.rs)
  • moderan dizajn

Sistem se naročito preporučuje za niskoenergetske zgrade i zgrade na kojima se vrši termička modernizacija, podiže termički komfor takođe kod standardnih objekata.

zgrada
Foto: Aliplast / Sistem se naročito preporučuje za niskoenergetske zgrade

Široki izbor boja – paleta RAL (Qualicoat 1518), strukturne boje, boje koje imitiraju drvo Aliplast Wood Colour Effect (Qualideco PL-0001), bikolor, anoda (Qualanod 1808)

www.aliplast.rs

ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS d.o.o.
Miloša Oblića 64, 22310 Šimanovci,
T. +381 64 19 657 19
M. +381 64 19 657 19
bojan.jovicic@aliplast.rs
www.aliplast.rs