5 razloga u korist montaže folija na automobile

Postavljanjem LLumar zaštitnih folija na automobile mogu se postići brojne pogodnosti. Putovanje možete učiniti još prijatnijim, a i vaša porodica će biti zaštićena od vreline i štetnih sunčevih UV zraka, kao i od mogućih povreda usled lomljenja stakla i rasprskavanja sitnih staklenih čestica.

1. Toplotna zaštita

toplotna zastita
LLumar folije za automobile mogu smanjiti temperaturu unutrašnjih površina automobila čak za 16 ° C

U zavisnosti od tipa, LLumar folije za toplotnu zaštitu poseduju metalni ili keramički sloj. Upotrebom navedenih materijala se postiže izuzetno visok stepen učinka – mada su ove folije tanke i izgledaju da su veoma jednostavni proizvodi. Toplotna zaštita automobila zavisi i od izbora nijanse. Činjenica je, da u okviru date serije folija, tamnije folije pružaju bolju toplotnu zaštitu. Posebno treba naglasiti izraz iz prethodne rečenice: ,,date serije folija“, pošto između folije i folije – mogu da postoje ogromne razlike. Na primer, Llumar folija za zatamnjenje AT05 sa 6%-nim propuštanjem svetlosti, raspolaže sa svega 44%-nom toplotnom zaštitom (potpuno odbijanje sunčeve energije), dok je folija ATR05 za toplotnu zaštitu sposobna za dvostruki učinak.

2. UV zaštita – zaštitite Vašu decu i u automobilu!

zastita od UV zraka
Upotrebu Llumar proizvoda preporučuje Britanska fondacija, kao i Američka fondacija za borbu protiv raka kože

Opšte poznata činjenica je, da je koža dece mnogo osetljivija na dejstva štetnih UV zraka. Svaka LLumar folija za automobile poseduje više nego 99%-nu sposobnost odbijanja UV zraka, shodno tome, ne treba da brinete za svoje mališane tokom putovanja. Upotrebu Llumar proizvoda, kao veoma efikasnih preventivnih sredstava, preporučuje Britanska fondacija, kao i Američka fondacija za borbu protiv raka kože.

3. Pojava – dopadljivost, zaštita od spoljnih pogleda u unutrašnjost

Llumar folije za automobile možete pronaći u brojnim nijansama: počev od gotovo providnih folija, sve do tamnih folija za automobile sa 5%-nim propuštanjem svetlosti. Tamna folija za automobile ne pruža samo dopadljiv izgled, već je i efikasna zaštita od znatiželjnih pogleda.

4. Bezbednost – zaštita od rasprskavanja sitnih staklenih čestica

Bezbednosne folije za automobile su znatno deblje od jedne prosečne folije za zatamnjenje automobilskog stakla, a nasuprot tome, što se vidi i na sledećem video snimku, i jedna obična folija za automobile može da učini prozorsko staklo iznenađujuće čvrstim i stabilnim.

folija za automobile
Bezbednosna folija za automobile

5. Stručna montaža – garancija

Zvanični LLumar partneri – montažeri, smeju da vrše svoju delatnost isključivo sa kvalitetnim LLumar proizvodima, a ovlašćeni su i za izdavanje tehničke potvrde. Postoje određeni zahtevi koje treba ispuniti da bi neko postao zvanični LLumar partner, što znači da budući partneri moraju dokazati svoje znanje i sposobnosti kroz teoretsku nastavu i obuku u praksi. Llumar partneri su najbolji u struci, a mnogi od njih raspolažu sa gotovo 30 godina radnog iskustva.

Kompanija Llumar za folije za automobile daje garanciju i do 12 godina, međutim, njihov predviđeni vek trajanja može da bude duži i od prosečnog veka trajanja jednog automobila.

LLumar
Barat promet doo
Nušićeva 8, Kanjiža
T. +381 24 4877 580
E. info@llumar.rs
W. www.llumar.rs