Uz ISEO, možeš da otvoriš svoja vrata otiskom prsta

Sta je to x1R SMART?

x1R SMART by ISEO je motorizovana elektronska brava dizajnirana za sigurnosna vrata koja lako može biti programirana i kontrolisana pomoću Argo aplikacije. x1R SMART predstavlja najbolje rešenje za sigurnosna vrata i napravljena je 100% u Italiji.

Sa x1R SMART možete otvoriti vrata po želji!

AUTOMATSKO OTVARANJE I ZATVARANJE

Motor i elektronika sa najmodernijim mikroprocesorom kontrolišu funkcije otvaranja i zatvaranja. Možete da otvorite x1R SMART sa RFID kredencijama, Apple Watch, karticama, tagovima i PIN kodovima, postori opcija vremenske kontrole i zakazivanja funkcija.

VRATA MOŽETE OTVORITI VAŠIM PAMETNIM TELEFONOM…

Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji možete otključati vrata pomoću Vašeg pametnog telefona. Besplatna Argo Aplikacija by ISEO omogućava bilo kojem telefonu koji ima Bluetooth da otključa vrata opremljena sa x1R SMART-om. Bluetooth smart tehnologija omogućava otključavanje vrata sa udaljenosti od 10 m, tako da možete vaš telefon da koristite i kao daljinski upravljač za otključavanje. Uz Argo aplikaciju možete da podesite i do 300 korisnika vaših vrata. Takođe je moguće dati određen pristup određenim ljudima. x1R SMART pamti sve ulaske i izlaske napravljene pomoću elektronike i mehaničke komande.

…VAŠIM OTISKOM PRSTA

ISEO predstavlja čitač otiska prsta
ISEO predstavlja čitač otiska prsta

Među najnovijim proizvodima, ISEO predstavlja čitač otiska prsta kombinovan sa x1R SMART tehnologijom. Otisak prsta je vrlo siguran i pogodan za autentifikaciju: ne može se pozajmiti, ukrasti ili zaboraviti i gotovo ga je nemoguće falsifikovati. Pored toga, čitač otkriva autentične otiske prstiju i ne dozvoljava pristup lažnim otiscima prstiju. Ne morate više sa sobom da nosite nezgodnu gomilu ključeva! x1R SMART čitač otiska prsta može se ugraditi ili montirati na površini vrata. Može se isporučiti kao ISEO komplet (sa uređajima za montažu i poklopcem sa standardnom završnom obradom) i kao OEM komplet (samo sa kablom i čitačem). x1R SMART čitač otiska prsta se instalira na spoljašnjem panelu vrata i uvek je potrebna dodatna opcija upravljačkog modula, koji može biti jedan od sledećih: RFID čitač, RFID čitač tastature, skriveni RFID čitač.

…MEHANIČKIM KLJUČEM

U slučaju nestanka napajanja vrata se mogu otvoriti korišćenjem mehaničkog ključa.

x1R SMART OSNOVNE MOGUĆNOSTI

 1. ZAMENJIVA SA VEĆINOM MEHANIČKIH BRAVA NA SIGURNOSNIM VRATIMA
  Instalacija je ekstremno jednostavna.
 2. SVI MODELI FUNKCIONIŠU U SVIM POZICIJAMA NA VRATIMA
 3. SINGLE ACTION (ANTI-PANIK FUNKCIJA)
  U verziji Single Action, unutrašnja ručka, takođe, povlači sigurnosne vijke u jednom fluidnom pokretu. Korisnik uvek može da otvori vrata brzo i lako.
 4. SERTIFIKOVANO ZA MAKSIMALNU SIGURNOST
  x1R SMART je sertifikovan prema EN 14846:2008 sa klasifikacijom 3X9E0P713. U Single Action verziji sertifikovana je i sa EN 179:2008 sa klasifikacijom 377B1452AB.
 5. MOŽE DA SE INTEGRIŠE SA POSTOJEĆIM SISTEMIMA
  Status svakih vrata je moguće pratiti na pametnom telefonu, da li su vrata trenutno otvorena ili zatvorena i da li su zaključana.
  x1R SMART ima eksterno napajanje i ugrađeni relej kako bi omogućio „door status signal“. Takođe, spreman je za povezivanje sa drugim kućnim pametnim sistemima. Relej je moguće konfigurisati pomoću Argo Aplikacije kao puls/signal za otvaranje npr. automatskih vrata.
 6. KOMANDE DALJINSKOG OTVARANJA
  x1R SMART ima ugrađeni opto-isolated ulaz (8÷30Vdc/Vac), za daljinsko otvaranje.
 7. RAZLIČITE MOGUĆNOSTI NAPAJANJA:
  – Napajanje preko alkalnih baterija: Bez potrebe provlačenja kablova.
  – DC napajanje preko sakrivenog kabela opruge i alkalnih baterija kao bekap rešenja (opciono).
  – DC napajanje preko kontakta senzora za vrata i alkalnih baterija.

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com

Prethodni tekstModerno aluminijumsko doba
Sledeći tekstALUMIL dobija visoko priznanje za plastifikaciju