Nova Rollenband AT šarka

Nova Rollenband AT šarka, od kompanije Dr.Hahn, je serija valjkastih šarki koje se mogu prilagoditi svim poznatijim profilskim sistemima i omogućava visoki kvalitet aluminjumskim vratima.

Prečnik valjka od 20 mm zadovoljava visoke zahteve graditelja i arhitekata, pritom obezbeđuje diskretan izgled šarki na vratima. Da bi se zadovoljili sve veći zahtevi profila, Rollenband AT šaku je moguće izabrati u bilo kojoj RAL boji, kao  i drugim specijalnim bojama.

Uz Rollenband AT zagarantovana je brza instalacija, lako podešavanje i visoke performanse. Omogućeno je podešavanje u šest smerova, koje se obavlja unutar šarke. Čak i kod ekstremnog podešavanja, zadržava se prvobitna lepa kontura šarke.

Jednodelna osovina od nerđajućeg čelika obezbeđuje visok nivo stabilnosti i konstruisana je tako da se krila vrata mogu lako ukloniti. Izvrstan kvalitet čaure, od visokokvalitetnog materijala koji se gotovo ne haba, čak ni kod vrata koja su veoma teška i podložna čestoj upotrebi, i ne zahteva održavanje. Pored toga, ima CE-sertifikat na osnovu EN 1935, klasa 14.

PODRUČJA UPOTREBE

  • vrata glavnih ulaza
  • funkcijska vrata
  • ulazna vrata
  • spoljašnja vrata
  • sobna vrata

 

Dr.Hahn kompanija šarke
Dr. Hahn GmbH & Co.KG
Trompeterallee 162-170 D-41189 Mönchengladbach
Phone +49 2166 954-3  E-mail: sales@dr-hahn.com
www.drhahn.eu

 

Prethodni tekst480 učesnika na ift Rosenheim konferenciji – Klimatske promene i izazovi
Sledeći tekstReč urednika: 10 godina časopisa “Prozori+Vrata”