Spoljašnja nekonvencionalna struktura zgrada

Mi ukrašavamo unutrašnjost naših domova sa tapetama, pa zašto ne bismo i spoljašnjost? Studio dizajn italijanskih tapeta predstavlja novu grafičku kolekciju tapeta na otvorenom.

Spoljašnji dekor objekta
Slika 2 – Spoljašnji dekor objekta

Spoljašnji izgled je važan,a ponekad, i od presudnog značaja. Ako želite da povećate atraktivnost svoje kuće, koristite kolekciju tapeta sa raznim dezenima i teksturom.

Tapetni sistem dizajniran za spoljašnju upotrebu

Kolekcija tapeta sa nekonvencionalnom teksturom obuhvata širok spektar dezena i boja. Tapete za spoljnu upotrebu unose svežinu u eksterijer. Teksture su svetle i zanimljive, vrlo primetne tako da svako može da ih vidi izdaleka. Zidne obloge su odlično rešenje za dosadne zidove.

Tapetni sistem dizajniran za spoljašnju upotrebu
Slika 3 – Tapetni sistem dizajniran za spoljašnju upotrebu

Ove tapete postaju pravi hit među arhitektama i dizajnerima koji žele da odraze karakter svojih objekata na život i da dodaju još koji vizuelni element svojim kreacijama. Sada inovativni tim dizajnera stvaraju svakodnevno, novi tapetni sistem dizajniran za upotrebu na otvorenom.

Primena tapeta na okolne zidove bazena
Slika 4 – Primena tapeta na okolne zidove bazena

Zidni papir je jedan od najbržeg i najisplativijeg načina za davanje neke osobenosti prostoru u vidu hrabrog izbora boje ili umetničkog portreta,a kao i smelijeg dizajna, čime se dobija potpuno novi izgled zgrade.

Spoljne zidne tapete predstavljaju alternativu zidnim slikama. Primenjuje se sličan rad na papiru unutrašnjih zidova. Slike se nanose posebnim lepkom a potom dodatno obrađuju. Ovakva inovativna ideja zamenjuje redovnu i običan eksterijer pretvara u  moderan zahvaljujuċi razigranim bojama.

Zidne obloge tuš kabina su odlično rešenje za dosadne zidove
Slika 5 – Zidne obloge tuš kabina su odlično rešenje za dosadne zidove

Najveċa primena tapeta u spoljnom eksterijeru je kod zidova tuš kabina i okolnih zidova bazena. Ovo je novi trend koji je tek na početku svog razvoja. A svrha mu je da život učini lepšim i lakšim upotpunjavajuċi ga jakim vizuelnim utiskom, ulepšavajuċi okruženje u kojem boravimo.

Prethodni tekstKrovni svetlarnici koji štede električnu energiju
Sledeći tekstPasivna ventilacija vetrom