Naslovna ALU i PVC stolarija Petković ALU i PVC stolarija Petković

ALU i PVC stolarija Petković

ALU i PVC stolarija Petković

 1. Poslovni adresar
 2. /
 3. Komarnici
 4. /
 5. ALU i PVC stolarija Petković

ALU i PVC stolarija Petković

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Komarnici
 4. »
 5. ALU i PVC stolarija Petković
Stolarija Petković enterijer
Stolarija Petković idejna rešenja
Stolarija Petković
Stolarija Petković zastakljivanje terasa
Stolarija Petković enterijerStolarija Petković idejna rešenjaStolarija PetkovićStolarija Petković zastakljivanje terasa
Kontakt informacije
Adresa:
Patrijarha Dimitrija 153d, Beograd, Srbija 11000
Telefon: +381 11 3058 555
Mobilni: +381 64 1747 777
Kontakt: Marko
Opis firme:

Ako vas zanima samo najkvalitetnija PVC i ALU stolarija za Vaš dom ili poslovni prostor, Stolarija Petković je pravo rešenje za Vas. Osnovna delatnost naše kompanije koja uspešno posluje već 11 godina jeste montaža prozora, vrata, roletni i komarnika po najvišim evropskim standardima, što garantuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i dug vek trajanja. Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno se izdvajaju:
-PVC prozori i ALU prozori
-PVC i ALU balkonska i ulazna vrata
-ALU i PVC klizna vrata i prozori
-Roletne od PVC-a i aluminijuma
-Komarnici
-Kancelarijske pregrade od aluminijuma
-Okapnice i podprozorske daske
-Gelenderi
-Zastakljivanje terase
Sa željom da klijentima ponudi vrhunski kvalitet proizvoda, Stolarija Petković ugrađuje petokomorne i šestokomorne PVC profile vodećeg evropskog proizvođača nemačke kompanije INOUTIC. Glavne prednosti PVC stolarije jesu energetska efikasnost, lako održavanje, čvrstina i postojanost kako na niskim, tako i na visokim temperaturama, privlačan dizajn, kao i mogućnost izrade u različitim veličinama, oblicima i načinima otvaranja. Bilo da želite da zamenite dotrajale prozore u Vašem domu ili gradite novi objekat, Stolarija Petković nudi idealno rešenje. Izborom PVC prozora i vrata izrađenih od Inoutic profila dobijate proizvod najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Maksimalnu sigurnost prozora i vrata koje mi ugrađujemo obezbeđuju SIEGENIA okovi. Ono po čemu se aluminijumska stolarija izdvaja od drugih vrsta stolarije, jeste lagana konstrukcija velike čvrstoće i stabilnosti, otpornost na sve vremenske uslove i dug vek trajanja, više svetlosti u prostorijama, mogućnost primene kod svih vrsta gradnje, dostupnost u raznim bojama i lako održavanje.

Stolarija Petković izrađuje se od ALU profila sertifikovanog grčkog proizvođača ALUMIL, u kombinaciji sa vrhunskim okovima koji garantuju najviši stepen bezbednosti za Vaš objekat. Po želji postoji i mogućnost ugradnje ALU stolarije sa termo prekidom koja značajno štedi energiju, prigušuje zvuk koji dolazi spolja, sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora.

Osim vrhunske stolarije, u ponudi kompanije Stolarija Petković očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme za prozore i vrata, kao što su: roletne, komarnici, podprozorske daske, dekorativne lajsne u staklu i sl.

Ako imate nedoumice koji tip stolarije je najbolje rešenje za Vas, stručni tim kompanije Stolarija Petković stoji Vam na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija, kako bi Vam pomogli da donesete pravu odluku. Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje možete da računate na sveobuhvatnu uslugu koja podrazumeva:

 • BESPLATAN izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije
 • Skidanje i odvoženje stare stolarije
 • Transport i montaža nove stolarije
 • Obrada špaletni
Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:

Pošalji upit firmi