ALU stolarija LINEAL – Napravite savršene ENERGETSKI UČINKOVITE prozore i vrata

LINEAL – Napravite savršene ENERGETSKI UČINKOVITE prozore i vrata

Prozori LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket
Prozori LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket

Predstavljamo energetski učinkovite sustave prozora i vrata nove generacije iz Lineal serije dizajnirane u Tehnomarketu. Maksimalno iskorištenje prednosti aluminija i posebni zahtjevi projektanata i investitora u vezi energetske učinkovitosti objekata zagarantirani su atestom Lineal serije na IFT Rosenheim Institutu u Njemačkoj kao i CE znakom.

Tehnomarket lineal sistem 77
Tehnomarket lineal sistem 77

Sustav aluminij
LINEAL THERM 77

Topli dom bez buke

Energetski učinkoviti LINEAL THERM 77 predstavlja vrhunski model u aluminijskoj seriji, dizajniran za proizvodnju suvremenih, izuzetno energetski učinkovitih prozora i vrata. Ovi prozori nude opciju korištenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 55mm, koja pored termo izolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama. LINEAL THERM 77 prozori osiguravaju i vrhunsku toplinsku izolaciju, uz pomoć specijalnih, saćastih poliamidnih traka, integriranih ispuna i posebnih centralnih brtvi. Rezultat ovih dizajnerskih rješenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K, potvrđen atestiranjem u prestižnom institutu IFT Rosenheim u Njemačkoj.

Tehnomarket Lineal sistem 104
Tehnomarket Lineal sistem 104

Sustav aluminij-Drvo
LINEAL W-THERM 104

Pasivne kuće

Prozori pogodni za pasivne kuće, u sustavu LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket, i čine idealnu kombinaciju postojanog i čvrstog aluminija i unutarnje obloge od punog, prirodnog drveta. Kao i drugi aluminijski prozori iz serije LINEAL, W-THERM 104 prozor projektiran je za korištenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 60mm širine, što, uz dodatnu drvenu oblogu u enterijeru, nudi još bolju zvučnu (43dB) i toplinsku izolaciju sa naročito niskim koeficijentom termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K, svrstavajući W-THERM 104 u kategoriju prozora pogodnih za ugradnju u pasivne kuće.

Svi LINEAL prozori i vrata dostupni su u više opcija površinske zaštite: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom u drvene dezene. Za LINEAL prozore u kombinaciji aluminij-drvo, unutarnje drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtjevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…). Također, uz LINEAL prozore i vrata dostupna je kompletna linija aksesoara i pratećeg materijala: roletni, fiksnih i pokretnih komarnika, grilja, sunčanih zastora, sa opcijama za električni pogon i automatizaciju.

Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji
Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji

Pored LINEAL THERM 77 modela, u aluminijskoj grupi nalaze se još i ST 54 i PLUS 62, dok se u aluminij-drvo grupi, pored modela LINEAL W-THERM 104, nalaze i modeli W-ST 81 i W-PLUS 89. Savrsen odnos kvalitete i cijene zadovoljit će sve zahtjeve investitora arhitekta i projektanta.

www.tehnomarket.com

Tehnomarket d.o.o

Prodaja profila
A. Jabučki put 221, 26000 Pančevo, Srbija
T. +381 13 334 507
F. +381 13 377 564
E. profil@tehnomarket.com

Prodaja panela
A. Skadarska 73, 26000 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. panel@tehnomarket.com

W. www.tehnomarket.com