PVC Stolarija REHAU: Ukratko… Profil je bio tek početak.

REHAU: Ukratko… Profil je bio tek početak.

REHAU Smart Guard pametni prozor
REHAU Smart Guard pametni prozor

MATERIJALI RAZVIJANI ZA ZRAKOPLOVE.
SADA TO POSTIGNUĆE MOŽETE
DOŽIVJETI I NA SVOJIM PROZORIMA.

Ove godine najavljena je nova era prozorske tehnike.
Eru inovativnih materijala i elegantnog dizajna. Eru naprednih povezivanja i inteligentnih prozorskih sustava.

Pronađite inspiraciju i upoznajte naše nove proizvode i usluge.

REHAU PAMETNI PROZOR

U scenskom spektaklu REHAU je predstavio mnogostruke mogućnosti pametnog prozora. Od još dalekih vizija do već razvijenih proizvoda kao što je REHAU Smart Guard. Taj prozor sa sustavom za prevenciju provale pruža veću sigurnost u kući. I sustav prozračivanja GENEO INOVENT sada je integriran u rješenje Smart Home uz još veću intuitivnost i komfor.

RAU-FIPRO X

Daljnji razvoj našeg uspješnog materijala RAU-FIPRO omogućuje izradu još većih elemenata, još bolju toplinsku otpornost i veću nosivost. Doživite sljedeći nivo našeg jedinstvenog kompozitnog materijala ojačanog vlaknima, koji je sada još dodatno proširen za faktor X.

RAU-FIPRO X Rehau
RAU-FIPRO X Rehau

DIZAJN

Naše nove trendovske boje ojačat će vašu konkurentnost na cjelokupnom tržištu prozora. S jedinstvenim izgledom profila KALEIDO VISION, koji izgledaju kao da su od stakla, nudimo iznimnu posebnost za dizajn vaših prozora. Sljedeći nivo iznimno vjernog izgleda i osjeta drva na dodir predstavljaju naše najnovije površine KALEIDO WOODEC.

REHAU KALEIDO VISION dizajn
REHAU KALEIDO VISION dizajn

REHAU BIM (Building Information Modeling)

REHAU se bavi top-temom građevinske branše “Building Information Modeling” (informacijsko modeliranje građevine) i demonstrirao je koristan software na više radnih stanica. Već krajem 2018. Tvrtka će biti spremna za vas sa sustavom GENEO. Planiranje budućnosti je započelo.

REHAU BIM-Building Information Modeling
REHAU BIM-Building Information Modeling

Doživite THE REHAU VIEW na: www.rehau.com/hr-hr/krajnji-korisnici/pvc-prozori

www.rehau.hr

Rehau d.o.o.
Samoborska cesta 294, 10090 Zagreb
Tel.: +385 1 3444 755
Fax: +385 1 3444 756
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

Unlimited Polymer Solutions

Pri energetski učinkovitoj gradnji, korištenju obnovljivih izvora energije i upravljanju vodama, kao i u području „Mobility & Future Living“ tvrtka pruža trajni doprinos ekološkim i ekonomskim izazovima budućnosti. Stručnosti i inovativnosti učinili su ovaj brand vodećim ponuđačem sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga za područja Graditeljstvo, Automotivi i Industrija. Zahvaljujući visokoj razvojnoj učinkovitosti i decentraliziranoj organizaciji prodaje i servisnih usluga, međunarodna Grupacija svrstala se na tržištu u red TOP ponuđača.