PVC Stolarija GEALAN-LUMAXX prozorski sustav za više svjetlosti

GEALAN-LUMAXX prozorski sustav za više svjetlosti

GEALAN-LUMAXX prozorski sustav za više svjetlosti
GEALAN-LUMAXX prozorski sustav za više svjetlosti

Suvremenoj arhitekturi pečat daju prozorski elementi velikih dimenzija sa ciljem da se postigne prozračnost prostora. No i pri sanaciji graditeljskih objekata pod zaštitom spomenika vrlo su traženi uži okviri, da bi se zadržao krhki izgled povijesnih prozora. Pomoću GEALAN-Sustava LUMAXX mogu se realizirati posebno uske širine okvira. Rezultat je do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor.

Za vrijeme razvijanja sistema GEALAN-LUMAXX optimirana je cjelokupna geometrija prozorskih okvira tako da su širine profila svedene na minimum. Pri tome su konstruktori pazili na ravnotežu između svojstava toplinske izolacije i statike, kao i na savršeno funkcioniranje okova. Simetrično djelovanje uskog mono štulpa dodatno pridonosi fleksibilnoj uporabi pri ugradnji prozora.

GEALAN-LUMAXX prozorski sustav za više svjetlosti
GEALAN-LUMAXX

Unatoč davanju prednosti „uskim okvirima“ kod novih profila krila odnosno štulpa nema nikakvih kompromisa pri statici. Kod oba se koristi čelik, koji zbog svojih statičkih svojstava omogućava elemente do 2,30 m u bijeloj boji, odnosno 2,20 m u drugim bojama. U kombinaciji s tehnikom ljepljenja STV® mogući su i elementi veličine do 2,50 m u bijeloj, odnosno 2,40 m u ostalim bojama.

SAMO 103 mm vidljiva širina okvira i krila.
SAMO 106 mm vidljiva širina preklopa kod dvokrilnog prozora.

„ISPUNITI SVJETLOŠĆU“ PROSTORIJE KROZ PROZORE S USKIM OKVIRIMA.
TAKO PODIŽETE KVALITETU ŽIVOTA I OSJEĆAJ UGODNOSTI.


www.gealan.de

GEALAN d.o.o. – predstavništvo za Hrvatsku
Omladinska 11, Žerjavinec 10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
F: +385 1 2040 679
E. info@gealan.hr
W. www.gealan.hr