Troha-Dil d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Pvc stolarija
  4. » Troha-Dil d.o.o.
Troha-Dil d.o.o. - PVC profil
Kontakt informacije
Adresa:
Gudovačka ulica 85, Bjelovar, Croatia 43000
Telefon: +385 4 3238 800
Telefon-2: +385 4 328 805
Web sajt:
Opis firme:

Tvrtka Troha-Dil je krajem devedesetih godina potaknula revoluciju u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj uvođenjem najsuvremenije opreme. Razvojem vlastitog kompjuterskog programa za prodaju, pripremu i praćenje proizvodnje te umrežavanjem svih prodajnih centara s proizvodnjom postignuta je brzina isporuke od samo desetak dana u bilo kojem kraju Hrvatske.

Ulaskom u razvoj vlastitog sustava prozora Bluegreen line okrećemo novu stranicu u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj. U svijetu postoji samo pedesetak proizvođača prozora i vrata koji mogu proizvesti prozor po strogim normama Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist. Većina tih proizvođača proizvodi po kupljenoj tehnologiji koju je za njih razvila neka druga kompanija. Tvrtka Troha-Dil sa svoje dvije patentne prijave osigurala si je orginalnost vlastitog proizvoda za duže vrijeme.

Potvrda pravog smjera tvrtke je i certificiranje proizvoda drvoaluminijskih prozora za pasivne kuće od strane Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist iz Darmstadt-a.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara