Tehni d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Alu stolarija
  4. » Tehni d.o.o.
TEHNI aluminijumska vrata velikih dimenzija
TEHNI Sigurnosna vrata
TEHNI aluminijumska vrata
TEHNI vrata - ulazna vrata velikih dimenzija
TEHNI ulazna vrata sa skrivenim krilom PUZZLE sistem alu panela
Kontakt informacije
Adresa:
Novosadski put, Zemun, Beograd 11080
Telefon: +381 11 3774 372
Telefon-2: +381 11 3774 374
Web sajt:
Opis firme:

“TEHNI SA” je grčka kompanija koja je osnovana 1988. godine i bavi se proizvodnjom aluminijumskih vrata vrhunskog kvaliteta i proizvodnjom repro materijala za izradu stolarije: aluminijumskih i pvc panela, komarnika, obloga za blindirana vrata.

Zadnjih nekoliko godina akcenat je stavljen na razvoj aluminijumskih vrata nove generacije. Za vrlo kratko vreme postignut je veliki napredak tako da se sada aluminijumska vrata „TEHNI“ ravnopravno takmiče sa konkurencijom u Nemačkoj, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji, za gde su obezbeđeni višegodišnji ugovori za izvoz. Za kvalitet aluminijumskih vrata, a i ostalih proizvoda koji podležu atestiranju, obezbeđeni su atesti iz Nemačke (Rosenheim) i Francuske (CSTB).

Firma TEHNI-BEOGRAD bavi se i zastupanjem nekoliko ino firmi na srpskom tržištu. Najpoznatija zastupništva su za albansku firmu “PESPA” koja je jedna od vodećih evropskih kompanija za proizvodnju aluminijumskih eloksiranih ograda i firme „PROFILPLUS“ iz Grčke koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih distancionih lajsni za termo stakla.

Kao i matična firma, tako se i TEHNI-BEOGRAD stara da kvalitet proizvoda bude vrhunski i da svi klijenti budu zadovoljni kako proizvodima, tako i uslugom, uz poštrovanje svih ekoloških standarda u zaštiti životne sredine.

TEHNI je danas jedna od vodećih kompanija u oblasti aluminijuma. Širom sveta je poznata po proizvodnji ALU vrata. Tehni sigurnosna vrata predstavljaju sam vrh svetske ponude. U nameri da privuče kupce iz čitavog sveta, redovno učestvuje na najvećim međunarodnim sajamskim manifestacijama. Trenutno izvozi svoje proizvode u vise od 40 država na 5 kontinenata.

2003. godine u Beogradu je osnovana kćerka firma TEXNI D.O.O. BEOGRAD koja se bavi proizvodnjom i distribucijom Tehnijevih proizvoda.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara