www.frischeis.hr
www.neshvyl.com
www.llumar.rs
www.tehnomarket.com
www.troha-dil.hr


  1. Adresar
  2. »
  3. Alu stolarija
  4. » Tehni d.o.o.

Tehni d.o.o.

Adresa:
Novosadski put, Zemun, Beograd 11080
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 3774 372
Telefon-2: +381 11 3774 374
Web sajt:
PIB: 102792104
Opis firme:

Kompanija “TEHNI S.A.” proizvodi ALU i PVC stolariju. Osnovana je u Xanthi-ju 1988. godine a njena početna delatnost bila je elektrostatičko farbanje metala.

Zahvaljujući stabilnom i konstantnom napredovanju, kompanija uspeva da proširi svoje aktivnosti i sagradi 22.000 kvadrata proizvodnog prostora u kome se danas proizvode aluminijumski i pvc paneli za ulazna vrata, komarnici svih vrsta, sigurnosna vrata sa aluminijumskim i drvenim oblogama, aluminijumska i pvc vrata.

Osim toga, TEHNI poseduje dve farbare najsavremenijeg tipa za elektrostatičko farbanje, kao i dve za farbanje u imitaciji drveta (Decoral Sistem).

Vodeći položaj na tržištu u Jugoistocnoj Evropi kompanija je postigla zahvaljujući raznovrsnoj paleti modela u ponudi, visokom kvalitetu svojih proizvoda, konkurentnim cenama kao i stalnim nastojanjima da obezbedi najbolju moguću uslugu za više od 1500 klijenata preko svojih distributivnih centara.

Kompletna proizvodna linija urađena po najsavremenijoj tehnologiji, a istovremeno u skladu sa najvišim ekološkim standardima obezbeđuje kvalitet proizvoda koji potvrđuju i međunarodni certifikati: ISO 9001, ISO 14001, ELOT 1801.

TEHNI je danas jedna od vodećih kompanija u oblasti aluminijuma. Širom sveta je poznata po proizvodnji ALU vrata. Tehni sigurnosna vrata predstavljaju sam vrh svetske ponude. U nameri da privuče kupce iz čitavog sveta, redovno učestvuje na najvećim međunarodnim sajamskim manifestacijama. Trenutno izvozi svoje proizvode u vise od 40 država na 5 kontinenata.

2003. godine u Beogradu je osnovana kćerka firma TEXNI D.O.O. BEOGRAD koja se bavi proizvodnjom i distribucijom Tehnijevih proizvoda.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:
Listing tagovi:   

Send message to listing owner

Novosti na portalu

prozori i vrata