Profine Croatia d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Pvc stolarija
  4. » Profine Croatia d.o.o.
PVC stolarija
Profine Group GmbH
Kontakt informacije
Adresa:
Vukomerička ulica 3, Velika Gorica, Croatia 10410
Telefon: +385 1 6253 100
Mobilni: +385 91 1362 156
Opis firme:

Profine u Hrvatskoj

Tvrtka profine još je 1993. godine otpočela suradnju s hrvatskim gospodarstvom i od tada su jedan od vodećih subjekata na području građevinske PVC stolarije, od samih početaka ekspanzije ovih proizvoda na hrvatskom tržištu.

NEKI NOVI STANDARDI

S vremenom, od prvog partnera, preko predstavništva do sadašnjeg profine Croatia d.o.o., uspostavljena je iznimno uspješna suradnja s više od 80 autoriziranih partnera - proizvođača PVC stolarije - na cijelom području Hrvatske. Svojim djelovanjem tvrtka profine Croatia postavila je nove standarde u branši i svakako doprinijela gospodarskoj suradnji Hrvatske s inozemstvom, u prvom redu Njemačkom i Austrijom. Na taj način, ali i u drugim aktivnostima, od početka smou uključeni i u obnovu zemlje i razvoj gospodarstva tijekom i poslije rata.

Ovih dana, kad je profine već duboko zagazio u drugo desetljeće djlovanja na našim prostorima, može se podičiti uvjerljivom većinom tehnoloških i drugih inovacija koji su u tom razdoblju došle iz Trocala, Kömmerlinga ili KBE-a, tvtrki koje čine profine Group. Tvrtka profine je postavila i neke sasvim nove standarde kad je u pitanju bolja komunikacija i razumijevanje s partnerima i unutar struke općenito, ali i odgovoran odnos prema okolišu...

SMJERNICE ZA BUDUĆNOST

Pioniri utiru puteve i rijetko se osvrću. Koliko god u profineu bili ponosni na postignuto, za samu tvrtku to je déja vu – već viđeno, priča koja je primjenjena globalno i uspješno se prenosi na nova tržišta, uzimajući u obzir specifičnosti svakog od njih i prilagođavajući se, kako se od vodećeg u branši i očekuje.

NETKO MORA BITI PRVI

Većinu aktivnosti profinea u proteklom periodu pratila je, s punim pravom, rečenica – netko mora biti prvi. Vrijeme pred nama će zasigurno još jednom potvrditi ispravnost strategije utemeljene na inovativnosti, tradiciji i odgovornosti. Trocal, Kömmerling i KBE znaju kako se to radi.

AUTORIZIRANI PARTNERI

profine Croatia danas radi sa stotinjak autoriziranih partnera u cijeloj Hrvatskoj. Kroz cijelo razdoblje djelovanja u našoj zemlji, tvrtka bilježi konstantan rast, a kroz odmak od klasičnog odnosa dobavljač - kupac, cijelim nizom dodatnih aktivnosti i oblika podrške u svojoj domeni poslovanja postavlja na ovim prostorima sasvim nove standarde poslovanja.

KBE voditelji prodaje:
GSM: +385 91 1212806
p.kralj@profine-croatia.hr
GSM: +385 91 6253 106
z.bertovic@profine-croatia.hr

KÖMMERLING voditelj prodaje:
GSM: +385 91 6253 106
z.bertovic@profine-croatia.hr

TROCAL voditelj prodaje:
GSM: +385 91 1212806
p.kralj@profine-croatia.hr

stručni savjetnik za arhitekte i investitore:
GSM: +385 91 1362 156
m.divkovic@profine-croatia.hr

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Kategorije:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara