GEZE Austria GmbH

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Sigurnosna vrata
  4. » GEZE Austria GmbH
Kontakt informacije
Adresa:
Wiener Bundesstraße 85, Austria, Austrija 5300 Hallwang
Opis firme:

GEZE – poznat i prepoznatljiv kao proizvođač zatvarača za vrata i automatskih sistema za vrata, izvrsnoj eleganciji i perfekciji u funkcionisanju pruža korisniku lepotu arhitektonskih rešenja i kombinuje ih sa visokom pouzdanošću i sigurnošću.

Neprekidno usavršavanje i potvrda ponuđenih rešenja, omogućava kupcima proširivanje oblasti primene, uz ispunjavanje najstrožih uslova proizvodnje i održavanja – ovo je filozofija iza koje u GEZE - u stoji tim ljudi potpuno posvećenih obezbeđivanju najsavršenije tehnologije vrata, prozora i sistema sigurnosti.

GEZE tehnologija ispunjava najviše standarde funkcionalnosti i dizajna. Potpuna fleksibilnost ponudjenih rešenja dopušta individualna rešenje, koja se mogu uklopiti u zahteve prilikom izgradnje. GEZE investira milione eura u istraživanja, razvoj novih tehnologija, čime je stekao pionirsku poziciju na polju tehnologija gradnje.

GEZE je poznata kompanija, čiji su proizvodi isključivo najvišeg kvaliteta i nakon dobijanja Certifikata DIN ISO 9001 ova kompanija uliva sigurnost u kvalitet proizvoda. Danas je GEZE svetski lider na polju ručno pokretnih i automatskih vrata, sistema za upravljanje otvaranjem i zatvaranjem prozora, sistema namenjenih odimljavanju i evakuaciji toplote (RWA) i posebno u oblasti tehnologija sigurnosti.

GEZE je takođe specijalizovan i za opremu namenjenu proizvođačima stakla – posebno, na polju savremenog rešenja sa staklima „bez okvira“, poznatih kao IGG sistem, koji dopušta primene na ručno pokretanim ili automatskim vratima. Isto tako, u ponudi su i kompletna rešanja okova za vrata od i elementi za njihovo uzajamno spajanje. GEZE ima internacionalnu mrežu distributera, što praktično znači da je neko od GEZE partnera uvek blizu vas. Naš širok proizvodni program, bogato iskustvo na značajnim projektima, kao i tehnička pomoć, podrazumevaju da smo idealan partner za bilo koju vrstu projekata i izgradnje.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Kategorije:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara