Belac d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Alu stolarija
  4. » Belac d.o.o.
Kontakt informacije
Adresa:
Srpskih vladara 1b, Petrovac 85300
Telefon: +381 12 334 740
Web sajt:
Opis firme:

Firma"BELAC" je osnovana 1966 god, kao zanatska radnja koja se bavila proizvodnjom drvene stolarije i nameštaja. Sedište firme se nalazi u Petrovcu na Mlavi u Braničevskom okrugu.

Firma je 1971 proširila delatnost pa je postala stolarsko-staklorezačka radnja. Praćenjem tržišta 1994 godine počinje proizvodnja aluminijumske stolarije.

Početkom 1998 firma se seli u novu savremenu halu površine 1500 m2 i proširuje svoju delatnost i na PVC stolariju. Opredeljenje i ključ poslovne politike vlasnika preduzeća je bila upotreba savremenih materijala i tehnologija da bi se dobio proizvod koji svojim kvalitetom ispunjava zahteve kao i proizvodi zapadno-evropskog tržišta. Potvrda kvaliteta je plasman naših proizvoda na tržišta Srbije, Crne Gore, Švajcarske, Austrije, Holandije, Slovenije, Nemačke…

Brojni objekti koje smo mi opremili ekskluzivnom stolarijom i hiljade zadovoljnih mušterija govore o nama više nego dovoljno. Naš moto su: brzina, kvalitet, višegodišnje iskustvo i tradicija. Naši proizvodi su od najkvalitetnijih repromaterijala od renomiranih svetskih proizvođača a to su:

Aluplast - PVC sistemi - www.aluplast.de
Exalco - Aluminijumski sistemi - www.exalco.gr
Roto - okov - www.roto-frank.com
Stublina - okov - www.stublina.com
Guardian - staklo - www.guardian.com
Gimenez Ganga- roletne - www.gimenezganga.com

Proizvodni kapaciteti našeg pogona mogu zadovoljiti sve od individualnih stambenih objekata, poslovnih prostora, tržnih centara pa do velikih projekata.

U našoj firmi zaposleni su visoko kvalifikovani kadrovi. Kvalifikovan menadžment, majstori u proizvodnji, ekipe za montažu primer su profesionalnog i kvalitetnog rada naše firme, a sve to u cilju zadovoljenja potreba naših klijenata.

S` poštovanjem Direktor Nikolić Vladica

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara