ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.

 1. Poslovni adresar
 2. /
 3. Alu stolarija
 4. /
 5. ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.
 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Alu stolarija
 4. »
 5. ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.
Kontakt informacije
Adresa:
Milana Preloga 12, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina 71000
Telefon: +387 33 252 460
Opis firme:

Snaga učinkovitosti objekata ovisi o njihovom omotaču. On ne smije samo dopuštati arhitektonsku slobodu, već prije svega mora biti energetski učinkovit i osmišljen tako da je orijentiran na benefite. ALUKÖNIGSTAHL je vodeći specijalist u segmentu staklenih fasada na području srednje i jugoistočne Europe. 

ZAISTA SMO DRUGAČIJI

ALUKÖENIGSTAHL je preduzeće koje se već četiri generacije  nalazi u porodičnom vlasništvu. Ne samo zaposleni, već i brojni kupci su nam vjerni generacijama. Naše razumijevanje partnerstva podrazumijeva lični pristup, profesionalnu uslugu, lojalnost, istrajnost. Sveobuhvatni paket naših usluga je jedinstven i priznat u građevinskoj branši. Za nas, partnerstvo predstavlja uzajamni poticaj za postizanje maksimalnih rezultata, a to je "motivacioni motor", koji omogućava naš zajednički uspjeh. Ponosni smo što već više od 50 godina možemo ponuditi najbolje i najkvalitetnije brendovu na tržištu fasada:

 • Schüco brend u segmentu aluminijskih i pvc fasadnih sistema i
 • Jansen brend u segmentu lakočeličnih fasadnih sistema.

Ova saradnja i razvoj inovativnih proizvoda omogućili su da ALUKÖNIGSTAHL postane tehnološki lider na tržištu. Poznati brandovi garantuju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima.

Svojim partnerima ALUKÖNIGSTAHL nudi sveobuhvatni paket profesionalnih usluga u svim fazama realizacije građevinskog projekta. Ekipe naših savjetnika razvijaju nove proizvode i pomažu Vam pri odabiru optimalnih komponenti sistema za Vaš konkretni projekat. Tijesna saradnja na planu primjene tehnoloških procesa u proizvodnji, načina obrade materijala, školovanja kadrova i softverskih rješenja garantuje da će projektni planovi biti realizovani racionalno, efikasno i kvalitetno.

KVALITET SE LAKO PREPOZNAJE

Uobičajeno je da objekti sa vremenom i tokom godina eksploatacije gube na svojoj prvobitnoj vrijednosti. Suprotno ovom opštem ubjeđenju, fasade koje koncipira i razvija ALUKÖNIGSTAHL uvećavaju vrijednost objekata čiji su sastavni dio.

ALUKÖNIGSTAHL je prepoznatljiv na našem tržištu po aluminijskim zastakljenim fasadama koje krase najveći dio objekata izgrađenih u proteklih 16 godina, koliko poslujemo u Bosni i Hercegovini. Najprepoznatljiviji arhitektonski objekti u Bosni i Hercegovini su izvedeni koristeći Schüco ili Jansen fasadne sisteme. Navedimo samo neke reference: SCC, BCC, BBI, ATT, Importanne Centar, Hotel Europa, ....

DOBRODOŠLI U ALUKÖNIGSTAHL

Svaki dan za nas predstavlja novi izazov. Odlična saradnja sa našim partnerima daje nam novu snagu da nastavljamo pomjerati granice i dokazivati da je sve moguće. Zbog toga se obavezujemo pružati najbolju uslugu i individualnu podršku. Hvala Vam na ukazanom povjerenju, te ćemo se i dalje truditi da ispunjavamo sve Vaše zahtjeve. Ovo je tek početak! Dobrodošli u ALUKÖNIGSTAHL!

Kategorije:

Pošalji upit firmi

Pretraži u radijusu od 0 kilometara