Novosti Riječ urednika – Na kraju treće godine postojanja spremni za narednu

Riječ urednika – Na kraju treće godine postojanja spremni za narednu

Časopis PROZORI&VRATA, izdanje za Hrvatsku broj 12, prosinac 2018
Časopis PROZORI&VRATA, izdanje za Hrvatsku broj 12, prosinac 2018

Poštovani,

12. izdanje našeg časopisa je ispred vas. Na kraju treće godine postojanja, na red je došao i pregled rezultata. U drugoj godinu smo surađivali sa dvadesetak renomiranih tvrtki, a ovu treću poslovnu godinu sa skoro tridesetak klijenata koji su naš časopis prepoznali kao idealnu medijsku platformu za promociju svojih vrhunskih proizvoda jer uistinu dolazimo direktno na pažnju ciljane skupine. Svima njima jedno veliko hvala što su s nama od prvog dana. Kako bi se odužili svima onima koji nas podržavaju, odlučili smo napraviti redizajn časopisa u sljedećoj godini. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni novim vizualnim identitetom, a do tada ne želim otkrivati više informacija…

Već uveliko pripremamo novu poslovnu 2019. godinu u kojom vam pripremamo i par novosti. Ponosni smo što planiramo povećanje broja autora, ali i na to što je nekolicina poznatih brandova najavila proširenje suradnje u vidu objave stručnih tekstova, tako da da će i oni kao i oni postojeći biti dio tima “Prozori&Vrata” i 2019. godine.

Što nam to govori? To nam govori da nas ova branša u Hrvatskoj sve više uvažava kao relevatni medij. Po reakcijama naših čitatelja i partnera/klijenata znamo da smo na pravom putu, a to je upravo educiranje javnosti o inovacijama i trendovima u ovoj branši. I ovoga puta smo se potrudili da vas iznenadimo najnovijim informacijama i stručnim tekstovima. Posjetili smo Glasstec u Dusseldorfu, Ambientu i InDizajn u Zagrebu, a u ovom izdanju možete čitati i najnovje informacije iz Hrvatske komore arhitekata čiji smo i član.

Također, u ovom broju smo napravili interview sa Eduardom Jimenezom, export sales managerom iz tvrtke Alphacan, a možete pročitati i najavu za Sajam BAU koji će biti održan u Muenchenu od 14. do 19. sječnja. U narednom izdanju očekujte reportažu sa ove manifestacije.

Želimo iskoristiti priliku da se još zahvalimo našim klijentima s kojima surađujemo i koji nas podržavaju već tri godine. Svakodnevnim radom na našoj internet stranici i unaprjeđenju časopisa pokušavamo dati naš puni doprinos modernoj i energetski učinkovitoj Hrvatskoj. Sve više tvrtki se prijavljuje na našu listu za dobivanje časopisa, taj broj raste od broja do broja i to je naša najveća satisfakcija. Postali smo nezaobilazni na svim promocijama, prezentacijama i proslavama relevantnih tvrtki, a sve nas više kontaktiraju i arhitekti i projektanti.

U susret Blagdanima želim svima vama sve najbolje, puno zdravlja, ljubavi i još boljih poslovnih rezultata u nadolazećoj 2019. godini. Mi ćemo se, uz vašu pomoć, truditi da budemo još bolji i da razina kvalitete naše usluge ostane na samom vrhu. Fokus će nam i dalje biti informiranje i educiranje javnosti, kao i kontakt sa arhitektima, projektantima i građevinskim tvrtkama, izvođačima radova, investitorima i tvrtkama koje se bave proizvodnjom stolarije, te naravno povezivanje i jednih i drugih.

MOŽETE PRELISTATI NOVO IZDANJE ČASOPISA KLIKOM NA LINK

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis