Energetska efikasnost Profili za PVC prozore sa novim površinskim dekorima i bojama

Profili za PVC prozore sa novim površinskim dekorima i bojama

REHAU - razvoj kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima RAU-FIPRO X
REHAU - razvoj kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima RAU-FIPRO X

REHAU proširuje svoj asortiman

Najveći zahtjevi za funkcionalnošću i estetikom: prozori izrađeni od profila tvrtke REHAU prilagođavaju se trendovima modernog dizajna i svakom objektu daju jedinstvenu notu. Proširenjem postojećeg programa KALEIDO FOIL uz uključivanje novih površinskih dekora i boja, REHAU omogućava raznovrsnost dizajna prozora za industrijske i uredske komplekse, te stambene zgrade.

Dizajn prozora koji odgovara svakom ukusu i prilagođava se individualnom dizajnu interijera: uz KALEIDO svijet boja i to je moguće. “Zahvaljujući širokom izboru boja, materijala i oblika, REHAU nudi prozore savršeno prilagodljive unutarnjem dizajnu”, objašnjava Jörg Karger, voditelj razvoja u prozorskoj tehnici.

S programom KALEIDO COLOR, REHAU nudi široku paletu boja i dizajna. Ovisno o zahtjevima kupca, koriste se postupci kao što su lakiranje (KALEIDO PAINT) ili laminiranje folijom (KALEIDO FOIL). Na ovaj način moguće je ostvariti preko 400 različitih dezena. Kupci tako mogu iskoristiti visoku energetsku učinkovitost i funkcionalnost PVC prozora, a istodobno zadovoljiti i svoj estetski prohtjev, te birati između reljefnih ili sjajnih površina, sofisticiranih metalnih dekora ili izgleda drveta (KALEIDO WOODEC).

Trendovske boje antracit siva i crna

REHAU je predstavio ekskluzivne inovacije u boji i dizajnu i za već etablirane proizvode. Tako je program KALEIDO FOIL dopunjen s tri nova dekora. Jörg Karger naglašava: “Arhitektima i krajnjim kupcima nudimo profile kaširane sa vanjske i unutarnje strane u novim dezenima: crnoj sa strukturom drveta, ponoćno crnoj i antracit mat, te sve dosadašnje nijanse u mat izvedbi”. U skladu s tim, REHAU je proširio i svoj asortiman podloga za kaširanje. Osim do sada dostupnih, u bijeloj, smeđoj i karamel boji, podloge za kaširanje sada su dostupne i u antracit sivoj, što omogućava jednoliku implementaciju novih trendovskih boja.

REHAU KALEIDO VISION dizajn
REHAU KALEIDO VISION dizajn

Uvjerljivi izgled drveta na PVC profilima

Uvjerljiv izgled i stvaran osjećaj drveta na PVC profilima otpornim na sve vremenske uvjete, predstavlja novitet u REHAU-ovoj paleti proizvoda. Mat površina KALEIDO WOODEC sa svijetlom, uvjerljivom drvenom strukturom temelji se na skandinavskim trendovima življenja i dostupna je u tri varijante: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete i Sheffield Oak alpine.

REHAU Grupa, neovisna i stabilna obiteljska tvrtka s više od 20.000 zaposlenika diljem svijeta, na više od 170 lokacija, je specijalist u preradi polimera s godišnjim prometom većim od 3,5 milijardi eura. U Europi, REHAU ima oko 12.000 zaposlenika, od čega samo u Njemačkoj njih oko 8.000. REHAU nudi kompletna rješenja za gradnju, automotive i industriju. REHAU već više od 70 godina radi na rješenjima koji će plastične proizvode učiniti lakšim, udobnijim, sigurnijim i učinkovitijim, te takove inovativne proizvode ponuditi zemljama širom svijeta.

www.rehau.com

Rehau d.o.o.
Samoborska cesta 294, 10090 Zagreb
Tel.: +385 1 3444 755
Fax: +385 1 3444 756
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr