ALU stolarija Maksimalna energetska efikasnost na malo prostora

Maksimalna energetska efikasnost na malo prostora

heroal W 77 HI
heroal – vodeći proizvođač aluminijskih sistema

Sertifikat za pasivnu kuću uz ugradnu dubinu od samo 77 mm. Sistem prozora heroal W 77 postavlja nove standarde: s malo materijala štedi se mnogo energije i racionalnije se iskorištavaju resursi. Jedinstvena kombinacija održivosti i učinka na tržištu.

GRADITE SVOJU BUDUĆNOST

Investitori i arhitekti nikada nisu bili pred tako velikim izazovom izgradnje objekata koji su spremni za sve buduće zahteve. To sve više naglašava važnost energetske efikasnosti i ekonomičnosti.

Kako bi se zahtevi budućnosti već danas mogli ispuniti, potrebna su inovativna rešenja. Primer, najnovija kombinacija vrhunskog materijala i jedinstvene geometrije kojom heroal W 77 postiže Uf-vrednost od samo 0,95 W/m²K pri samo 77 milimetara ugradne dubine. Novi heroal sustav prozora je sertifikovana komponenta za pasivne kuće koja već uzima u obzir koncept „nearly zero-energy buildings“ (objekti s gotovo nultom potrošnjom energije). Zbog toga su aluminijski prozori dugoročno isplativo ulaganje u budućnost. To je itekako važno kod veka trajanja do čak 60 godina.

ŠTEDI ENERGIJU I OMOGUĆAVA JEDNOSTAVNIJU SVAKODNEVICU

Modularna struktura heroal W 77 sistema prozora može se ovisno o primijenjenoj klasifikaciji prilagoditi individualnom planiranju. No ne pružaju samo zaštitu od hladnoće i topline. U kombinaciji s heroal RS 37 RC 3 rolentama od nerđajućeg čelika heroal W 77 je izvanredna zaštita od provale. Stabilnim oklopom, zaštitom od podizanja i pojačanim vodilicama na stranama roletni od nerđajućeg čelika i blokadom s gljivastom glavom uz zatvarajuće ručke prozora heroal W 77 sistem prozora postiže čak klasu otpora RC 4.

heroal – vodeći proizvođač aluminijskih sistema

Kompanija heroal kao jedan od vodećih proizvođača aluminijskih sistema proizvodi i prodaje sisteme za prozore, vrata, fasade, roletne i rolo vrata koji su optimalno međusobno usklađeni te sadrže dodatke poput grilja, kliznih roletna i zaštite od sunca, zaštite od insekata, kao i balkonskih i običnih nadstrešnica. Zahvaljujući minimalnoj energetskoj potrošnji kod proizvodnje te maksimalnoj energetskoj uštedi za vreme upotrebe, sistemska rešenja kompanije heroal značajno doprinose održivom načinu gradnje, a s tim je povezana i visoka ekonomičnost prilikom izrade sistema i povećanje građevinske vrednosti.

Inovacija, usluge, dizajn, održivost

Brend heroal predstavlja sistemska rešenja koja čine spoj praktičnih inovacija, vodećih usluga u celom sektoru, dizajna visokog kvaliteta koji se može integrisati u svaku vrstu građevine i sveobuhvatne održivosti.

Više od 800 zaposlenih u svim granama preduzeća neprestano radi na usavršavanju sistema i optimizaciji kvaliteta servisa i usluga kompanije heroal.

cold temperate sertifikat heroalBrend heroal predstavlja vrhunski kvalitet „made in Germany” te je sertificiran prema normi ISO EN 9001. Proizvodi i sistemi kompanije heroal proizvode se isključivo na lokacijama u Nemačkoj, i to u sedištu preduzeća u Verlu i u Hövelhofu.

Više informacija možete pronaći na stranici: www.heroal.com


www.heroal.com

heroal – Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG
Österwieher Str. 80
33415 Verl (Germany)
T. +49 5246 507-0
F. +49 5246 507-222
www.heroal.com