Novosti Inoutic postaje Deceuninck

Inoutic postaje Deceuninck

Prestige prozori, Inoutic

Deceuninck grupa, vodeći dizajner i proizvođač profila za prozore i građevinska rješenja, odlučila je ovu godinu započeti ujedinjenjem brendova Inoutic i Deceuninck u jedan globalni brend Deceuninck. Ova odluka označava početak postupka rebrandinga u svih 16 zemalja s područja srednje i istočne Europe s postojećim brendom Inoutic u brend Deceuninck. Postupak rebrandinga u potpunosti će biti implementiran do 2020. godine.
Deceuninck kao dionik regionalnog gospodarstva

Podružnice poduzeća Deceuninck (de-ke-nink) u Hrvatskoj te Srbiji i Bosni i Hercegovini osnovane su 2004. odnosno 2007. godine, a danas uspješno zapošljavaju preko 100 djelatnika koji imaju priliku usavršiti svoje znanje u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i poslovne izvrsnosti.

Europska kvaliteta i odani pristup radu odlično je prepoznat na regionalnom tlu, pa tako Deceuninck aktivno surađuje sa preko 450 poduzeća koji su specijalizirani za proizvodnju prozora i vrata. Do sada je Deceuninck opremio nebrojene objekte kod kojih su korisnici prepoznali vrhunsku kvalitetu, dizajn i održivost proizvoda.

Francis Van Eeckhout, izvršni direktor Deceuninck grupe.
Francis Van Eeckhout, izvršni direktor Deceuninck grupe

Rebranding i ujedinjavanje snažnih brendova Inoutic i Deceuninck označava jačanje vodeće uloge na polju PVC profila za prozore i vrata. Deceuninck trenutno ima prodajne lance u preko 90 zemalja i zapošljava preko 3.700 osoba, a redovito opskrbljuje preko 4.000 kupaca. Svojim predanim radom i istraživanjem, poduzeće se danas smatra glavnim inovatorom na tržištu.

Francis Van Eeckhout, izvršni direktor Deceuninck grupe, komentirao je ovu stratešku odluku:

“Naš je cilj stvoriti jaki globalni brend koji će dovesti do porasta poslovanja i još više učvrstiti našu poziciju vodećeg poduzeća u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Europi i svim tržištima diljem svijeta. Ova odluka ubrzat će inovacije i razvoj novih proizvoda u Europi, što će nas istaknuti među konkurencijom. Također će našim kupcima omogućiti konkurentske prednosti kako bi povećali i vlastito poslovanje.”

Inovativne usluge u skladu sa ekološkim zahtijevanjima
Ovim će rebrandingom poduzeće Deceuninck usmjeriti svoja ulaganja na inovativna zelena rješenja. Inovacije kao što je Linktrusion (tehnologija koja se temelji na staklenim vlaknima za izuzetne vrijednosti toplinske izolacije prozorskih profila), Decoroc (podizanje ponude boja na novu razinu) ili Protex (patentirani sustav roleta) bit će u ponudi za cijelu bazu kupaca u Europi.
“Prvi rezultat našeg novog pristupa je sustav profila za prozore Elegante, koji je dobio odlikovanje „German Design Award 2019“ u kategoriji „Special Mention“.

Josip Klasić, manager prodaje i marketinga Inoutic d.o.o.
Josip Klasić, manager prodaje i marketinga Inoutic d.o.o.

Elegante je razvijen prvenstveno za njemačko tržište, a tijekom ove godine će zahvaljujući strategiji jednog brenda biti uveden i u ostalim europskim zemljama. Također, nastavljamo s razvojem modernih sustava profila za prozore s naglaskom na inovacije, ekologiju i dizajn, a isti će biti predstavljeni na sajmu Fensterbau Frontale 2020. godine”, komentira Victoria Hemelaer, marketinška direktorica poduzeća Deceuninck.

Rebranding u Deceuninck povećat će i učinke marketinških ulaganja. Deceuninck je glavni pokrovitelj biciklističkog tima Deceuninck-Quick Step World Tour, što će dodatno povećati svijest o brendu te poduprijeti ne samo poslovanje poduzeća Deceuninck, nego i poslovanje više od 4000 njegovih kupaca u preko 90 zemalja. Nadalje, jedinstveni brend omogućit će racionalizaciju proizvodnje i logistike te daljnje usavršavanje kvalitete i usluga.

www.inoutic.hr

Inoutic d.o.o.
Industrijska ulica 3, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
T. + 385 1 2781 350
F. +385 1 2781 351
W. www.inoutic.hr