ALU stolarija Filigranske ventilacijske zaklopke heroal W 72 VF

Filigranske ventilacijske zaklopke heroal W 72 VF

Hlađenje zgrada prirodnim svježim zrakom – s pomoću ventilacijske zaklopke heroal
Foto: heroal, Hlađenje zgrada prirodnim svježim zrakom – s pomoću ventilacijske zaklopke heroal

München / Verl, siječanj 2017. – Svjež zrak i u velikim visinama – uz nove ventilacijske zaklopke heroal W 72 VF korisnici vrlo jednostavno mogu prirodno provjetravati ili se zgrada može automatski ohladiti tijekom noći.

Filigranski izgled uz maksimalnu funkcionalnost

Ventilacijsko krilo heroal 72 VF s malim vidljivim širinama okvira od 110 i 190 mm kao element za otvaranje u razini kata diskretno se integrira u fasadnu konstrukciju.

Zahvaljujući njegovoj maloj širini otvora zaštita od pada je suvišna čime se omogućuje homogeni dizajn fasade. Ako diskretna ventilacijska zaklopka ipak treba sadržavati određene male akcente u boji, površinski se sloj laka heroal može prilagoditi željama klijenta. Krila za visoku toplinsku izolaciju i nevidljivi okovi spajaju maksimalnu funkcionalnost i zaštitu od provala.

Očuvane tehnologije heroal

Osim okolnog sustava brtvljenja za najbolje termičke vrijednosti u ovaj je sustav integrirana i spojnica za profil za sprječavanje izobličenja. Tako se elementi bez poteškoća mogu otvoriti i zatvoriti i pri visinama do 3 m.

S dubinom ugradnje od 72 mm osigurana je kompatibilnost sa sustavom. Ventilacijska zaklopka može se kombinirati s fasadnim sustavom heroal C 50, sustavom vrata heroal D 72 i kliznim sustavom S 77 SL.


www.heroal.com

heroal – Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG
Österwieher Str. 80
33415 Verl (Germany)
T. +49 5246 507-0
F. +49 5246 507-222
www.heroal.com