Energetska efikasnost Deceuninckov sustav Elegante osvojio Red Dot Award 2019.

Deceuninckov sustav Elegante osvojio Red Dot Award 2019.

Alu House - A6

Deceuninck, belgijski proizvođač sustava prozora i vrata od PVC-a i aluminija, osvojilo je nagradu Red Dot Award 2019. u kategoriji „Dizajn proizvoda“ svojom najnovijom prozorskom platformom Elegante.

Alu House – A5

Najvažnija europska nagrada za dizajn

Deceuninck, belgijski proizvođač sustava prozora i vrata od PVC-a i aluminija, osvojilo je nagradu Red Dot Award 2019. u kategoriji „Dizajn proizvoda“ svojom najnovijom prozorskom platformom Elegante. Sustav Elegante kombinira nenadmašne izolacijske vrijednosti s jedinstvenim i elegantnim dizajnom. Poduzeće Deceuninck razvilo je najuži PVC profil na tržištu (preklop od samo 9 mm) te je time postalo pionir u kombiniranju dizajna i visokokvalitetne tehničke izvedbe. „Do današnjeg dana PVC prozori nikada nisu bili izbor koji se temelji na kvaliteti dizajna. Svojim smo profilima sustava Elegante željeli unijeti promjenu u tom području. Ovaj je proizvod rezultat našeg predanog ulaganja u inovaciju i dizajn, a ovo međunarodno priznanje to i potvrđuje“, rekao je Francis Van Eeckhout, glavni izvršni direktor poduzeća Deceuninck.

Visokokvalitetan dizajn inovativnog i elegantnog prozorskog profila ocjenjivao je međunarodni žiri koji broji 40 članova. Nagrada Red Dot Award dodjeljuje se od 1954. godine te se smatra najvažnijom europskom nagradom za dizajn.

Alu House – enterijer – A3

O poduzeću Deceuninck

Osnovano 1937. godine, poduzeće Deceuninck jedan je od 3 vrhunska nezavisna proizvođača PVC i aluminijskih profila za prozore i vrata. Sjedište poduzeća je u Hooglede-Gitsu (BE). Poduzeće Deceuninck organizirano je u 4 geografska segmenta: Zapadna Europa, Srednja i Istočna Europa, Sjeverna Amerika te Turska i nova tržišta u nastajanju. Poduzeće Deceuninck svoju djelatnost obavlja u 15 vertikalno integriranih proizvodnih pogona koji uz skladišne prostore i distribucijske centre na 21 lokaciji kupcima osiguravaju potrebne usluge i vrijeme odziva. Poduzeće Deceuninck usmjereno je na inovaciju, ekologiju i dizajn. Poduzeće Deceuninck trguje na burzi Euronext Brussels („DECB“).