Arhitektura Corian® Design Vam predstavlja najbolju-u-klasi premium tehnologiju

Corian® Design Vam predstavlja najbolju-u-klasi premium tehnologiju

Slika – Sa lijeve ka desnoj strani: Corian® Summit White napravljen sa Resilience Technology™; Corian® Stratus napravljen sa Resilience Technology™; Corian® Keystone napravljen sa Resilience Technology™; Corian® Cool Gray napravljen sa Resilience Technology™

Corian® Solid Surface sa Resilience Technology™: postavlja superiorne standarde performansi na globalnom tržištu pokrivnih materijala

CORIAN® DESIGN JE RAZVIO NOVI PROIZVODNI PROCES I KNOW-HOW NAZVAN RESILIENCE TECHNOLOGY™, ŠTO JE OMOGUĆILO PROIZVODNJU CORIAN® SOLID SURFACE SA VEĆOM OTPORNOŠĆU NA OŠTEĆENJA, LAKŠE I BRŽE UKLANJANJE FLEKA I MANJU POTREBU ZA REDOVNIM ODRŽAVANJEM. NAJBOLJA U KLASI TEHNOLOGIJA SMANJUJE FIZIČKA OŠTEĆENJA NASTALA GREBANJEM, UTJECAJIMA TOPLINE I UDARA, KOJA SU SVAKODNEVNICA U KOMERCIJALNIM OBJEKTIMA.

Corian® Solid Surface proizvedeni putem Resilience Technology™, su, također, lakše za reparaciju. Njihova površina izgleda kao nova dosta duže i lakša je za održavanje uz povremeno čišćenje vodom i blagim sredstvima. Ovakvo, lagano pranje uklanja manja oštećenja. Ove performanse materijala trajat će dok god traje i sam materijal.

Corian® Solid Surface sa Resilience Technology™ ima sve karakteristike i kvalitete standarda Corian® products – kao što je velik izbor u dizajnu, lako oblikovanje, neporoznu strukturu i neupadljive okove – što omogućava arhitektima, dizajnerima i projektantima materijale od punog povjerenja sa kojima dobivaju superiorne rezultate.

Ova inovacija koja se trenutno patentira, Resilience Technology™ je bazirana na seriji kemijskih i procesnih inovacija razvijenih od strane tima Corian® Design. Unikatna tehnologija razvijena je kao nadogradnja svih dosadašnjih performansi Corian® Solid Surface.

Slika: Test koji je izveo Corian® Design business: uzorci su izgrebani korištenjem strojeva sa kontroliranom silom (lijevo ka desno: 10N, 15N, 20N, 30N) prije obnove. Donji uzorak je Corian®Cool Gray i pokazuje znatno bolje performanse, gornji uzorak je površina drugog proizvođača. Ogrebotine nastale na Corian®Cool Gray dekoru su manje vidljive čak i prije same reparacije. Corian® Design iskustvo od 10 godina u proizvodnji pokazuje da je većina oštećenja, nastala svakodnevnom upotrebom, u silama od 10-20N. Photo Corian® Design, sva prava zadržana.

Cilj nadogradnje je unaprijeđenje upotrebnih mogućnosti Corian® Solid Surface u većem broju komercijalnih objekata – kao što su bolnice, objekti za edukaciju, zdravstvo, maloprodaje, uredski prostor i objekti u prehrambenoj industriji – kao i u stambenim objektima.

Testiranja koje je proveo Corian® Design pokazuju da se ovakvo unaprijeđenje materijala od strane Corian® Solid Surface sa novom Resilience Technology™ ne poklapaju niti sa jednom površinom ponuđenom na tržištu trenutno.

Resilience Technology™ će se inicijalno koristiti za stvaranje četiri nova dekora Corian® Solid Surface koja će se primjenjivati od veljače 2018. godine. Ovi dekori su odabrani na način da pokriju što veći broj poslovnih objekata specifičnih namjena na tržištu.

Nova četiri dekora Corian® Solid Surface proizvedena sa Resilience Technology™ su: Summit White (čist i dizajnerski lako uklopljiv bijeli ton); Stratus (elegantni ton sive); Keystone (dekor inspiriran prirodnim izgledom betona); Cool Gray (kombinira sitne čestice različitih veličina kako bi se dobio ton sive matrice).

Corian® Stratus
Corian® Stratus
Corian® Cool Gray
Corian® Cool Gray

“Na ljeto 2017. godina pokrenuli smo Make Your Space™ kampanju sa kojom smo naznačili početak novog doba za Corian®. Ova kampanja je ostvarila kao nova marketinška inicijativa uz nove mogućnosti poslovne suradnje sa kupcima, dobavljačima i industrijom u razvoju novih dekora, tekstura i funkcija. U okviru te vizije, nastao je i Resilience Technology™ koji će pokazati, i ovog puta, da je Corian® Design superiorno rješenje za dizajn enterijera i arhitekturu koja je u potpunosti u skladu sa Make Your Space™ sloganom.“, objašnjava Jullie Eaton, direktor Corian® Design.

Corian® Stratus
Corian® Stratus
Corian® Keystone
Corian® Keystone

Kako bi saznali više o Corian® Solid Surface sa Resilience Technology™, posjetite www.corian.uk/-resilience-technology ili kontaktirajte Corian® Design regionalnog predstavnika.

O Corian®:

Prvi koji je kreirao materijale za upotrebu u kuhinjama i kupaonicama visokih performansi, Corian® je sada – zahvaljujući svojoj unikatnoj kombinaciji funkcionalnosti, različitosti i ljepoti – vodeći brend u kreiranju površinskih rješenja za enterijer i eksterijer. Tokom godina Corian® se uzdigao sa izuzetnim dizajnom za svaku aplikaciju koja vam je potrebna. Kuhinje, kupaonice, osvjetljenje, namještaj, fasade, sjedalice, radijatori, automatizacija kao i površine za upravljanje: danas, Corian® se može pronaći skoro svuda u komercijalnom i rezidencijalnom prostoru i javnim prostorima široke namjene.

Corian® Cool Gray
Corian® Cool Gray
Corian® Keystone
Corian® Keystone

Više o Corian® Design:
corian.com/
instagram.com/CorianDesign
facebook.com/CorianDesign
youtube.com/CorianDesign

O sigurnosti i konstrukciji

Sektor sigurnosti i konstrukcije, dio DowDuPont specijalnog odjela je globalni lider proizvoda i rješenja koja štite ono što je zaista važno – ljude, strukturu i okolinu – i omogućava svojim kupcima pobjedu kroz svoje unikatne sposobnosti, na globalnom nivou i sa iskonskim brandovima koji uklučuju Corian®, Kevlar®, Nomex®, Tyvek®, Styrofoam™ i Film- tec®. Za više informacija o DuPont Protection rješenjima, posjetite

http://www.dupont.com/corporate-functions/our-company/businesses/protection-solutions.html

O DowDuPont specijalnom odjelu

DowDuPont specijalni proizvodi, odjel DowDuPont (NYSE: DWDP) je globalni inovacijski lider sa materijalima zasnovanim na tehnologiji, sastojcima i rješenjima koji pomažu industriji i svakodnevnom životu. Naši zaposleni primjenjuju različite naučne principe i ekspertizu kako bi pomogli korisnicima unaprijediti svoje poslovanje i ostvare svoje najbolje ideje i inovacije na tržištu elektronike, transporta, građevinarstva, zdravstvenom sektoru i prehrambenoj industriji. DowDuPont namjerava razdvojiti Poseban odjel u nezavisnu, javnu tvrtku. Više informacija možete pronaći na linku www.dow-dupont.com.


www.frischeis.hr

J.u.A. Frischeis d.o.o. V. Gorica
10410 Velika Gorica
Ljudevita Posavskog 49
T. +385 1 6223 853
F. +385 1 6223 861
E. frischeis@frischeis.hr
W. www.frischeis.hr

21210 Solin
Industrijska zona Solin,
Zoranićeva 83
T. +385 21/585-890
F. +385 21/585-891
22000 Šibenik
Industrijska zona Podi
Dolačka 12
T. +385 22/467-615
F. +385 22/466-045
51223 Rijeka- Škrljevo
Industrijska zona
Kukuljanovo bb
T. +385 51/251-323
F. +385 51/503-227