Izdvojeno Za čitanje naravno! Predstavljamo vam GEANOVA – novi GEALAN

Za čitanje naravno! Predstavljamo vam GEANOVA – novi GEALAN

GEALAN časopis - GEANOVA
GEALAN časopis - GEANOVA

Klasični tiskani proizvod pored digitalizacije poduzeća – i to je moguće. Kvalitetan časopis iz dobre stare tiskare. Jer jedan medij ne zamjenjuje drugi, oni se razvijaju i međusobno nadopunjuju. Jedno je sigurno: Uvijek će biti fascinantnih priča: za držati u ruci, za darivati, za sačuvati. Za čitanje naravno! Predstavljamo vam GEANOVA – novi GEALAN.

Možete ga čitati online, ali i naručiti print verziju. Sami odlučite na koji način želite čitati naše priče. Sastavili smo zanimljive reportaže, iscrpne informacije iz pozadine te fascinantne intervjue. Krenite istraživati! Ovim časopisom želimo vam dati osobni uvid u naše poduzeće, GEALAN, sukladno našom vizijom 2022: Naša je inspiracija, nadahnuti ljude.

GLAVNA TEMA časopisa

Tko upozna strastvenog kemičara dr. Michel Sieffert, ubrzo shvati da laboratorij i kuhinja imaju mnogo toga zajedničkog. Voditelj je odjela istraživanje i razvoj te vam u naslovnoj priči časopisa GEANOVA nudi jedinstven pogled u svoj posao: zavirite u njegove posude, kod kuće i u GEALAN-u.

Ovdje se kontinuirano kreiraju novi recepti za razne profile – već više od 50 godina. GEALAN si je tako omogućio pionirsku ulogu u mnogim razinama: ne samo u razvoju materijala, nego i u njegovom recikliranju. GEALAN reciklira vlastiti otpad kao i staru PVC stolariju.

GEALAN časopis - GEANOVA
Listajte online GEALAN časopis – GEANOVA

GEANOVA časopis možete čitati online klikom na LINK

Poručite besplatan primerak na LINKU

Gealan

GEALAN d.o.o. – predstavništvo za Hrvatsku
Omladinska 11, Žerjavinec 10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
F: +385 1 2040 679
E. info@gealan.hr
W. www.gealan.hr