Okovi i bravarija Tvrtka “Kovinoplastika Lož” briljirala na Sajmu u Nürnbergu

Tvrtka “Kovinoplastika Lož” briljirala na Sajmu u Nürnbergu

Tvrtka
Tvrtka "Kovinoplastika Lož" briljirala na Sajmu u Nürnbergu

“THE PERFECT MOVE” by KOVINOPLASTIKA

Tvrtka “Kovinoplastika Lož” se ove godine već treći put zaredom uspješno predstavila na sajmu Fensterbau Frontale u Nürnbergu. Za razliku od prošlih izlaganja, ovaj put smo se odlučili napraviti korak naprijed i povećati izložbeni prostor i tako još bolje i efikasnije prezentirati brand ARX.

ARX brand okova sa sloganom “The perfect move“ i ovaj put je stavljen u različita tumačenja. “The perfect move” je grafički prezentiran sa designom sajamskog prostora i naravno preko izložbenih prozora i ulaznih vrata. Posebna pažnja bila je usmjerena na naše ključne poslovne partnere za koje smo se posebno pripremili.

Na sajmu smo prezentirali novosti kod programa za vrata koji je bio ove godine u fokusu sa novim vratnim zatvaračem, koji nam otvara sasvim novu dimenziju kod ulaznih vrata i pruža konačnim kupcima kvalitetniju i lakšu primjenu. Vratni zatvarač smo izložili u prezentacijskom stupu kroz njegove razvojne faze i dodatno prezentirali u konačnom produktu. Zatvarač je također bio montiran na vratima kako bi svaki kupac mogao slobodno probati funkcionalnost nove automatske brave.

Isto tako smo prezentirali okov za prozore i balkonska vrata na profilima od aluminija, pvc-a i drva gdje smo prikazali široke mogućnosti kombinacija okova koju nudimo. Prozori su bili okivani prema različitim kombinacijama, kako bi se vidjela velika širina i mogućnosti izrade prozora. Dodatno smo drveni prozor nadgradili sa griljama gdje sa modernim dizajnom i inovativnim rješenjima nudimo širok izbor mogućnosti kod izrade grilja. Svi ostali programi su bili prezentirani u marketinškom gradivu koje je bilo specijalno pripremljeno za sajam.

Posjeta postojećih i potencijalnih novih kupaca bila je sve dane na visokoj razini, a zahvaljujući dovoljno velikom prostoru i velikoj međunarodnoj ekipi koja je radila na štandu mogli smo se posvetiti postojećim kupcima profesionalno, te kvalitetno odgovoriti na njihove upite i prikazati novitete. Novim, potencijalnim strankama prezentirali smo široku ponudu naših proizvoda, te smjernice kojim ide daljnji razvoj produkata i cjelokupan servis koji se može strankama ponuditi.

ARX brand sa sloganom “The perfect move” je i ovim putom pokazao korak prema naprijed koji drži zadnjih godina, a tvrtka “Kovinoplastika Lož” kao čvrst partner za suradnju na tržištu.

Kovinoplastika logo

KOVINOPLASTIKA – ZAGREB d.o.o.
Kovinska 29, 10090 Zagreb, Republika Hrvatska
T. +385 1 34 51 600
F. +385 1 34 98 127
E. kovinoplastika-zagreb@zg.htnet.hr
W. www.kovinoplastika-zg.hr