Ostalo SBZ 618 Rezno-obradni centar – elumatec

SBZ 618 Rezno-obradni centar – elumatec

elumatec Rezno-obradni centar Sturtz za PVC profile
Rezno-obradni centar Sturtz za PVC profile, kapaciteta 150 jedinica u 8 sati rada

Prema zahtjevu tržišta i potrebama kljenata, Elumatec je predstavio novi rezno-obradni centar SBZ618 kojim se obrađuju PVC profili sa čeličnim ojačanjem.

Obradno-rezni centra SBZ618 osmišljen je da upravljanje vodi jedan operater koji odlučuje o redoslijedu rada na operacijama rezanja i obrade PVC profila. Namijenjen je za manje proizvodnje koje zadovoljava proizvodni kapaciteta do 60 jedinica u 8 sati rada. Svojim snažnim agregatom 4kW za rezanje i listom pile fi 550 mm u mogućnosti je rezati kuteve od 22,5° do 157,5°, te automatski mjeriti visinu profila. Na transportnim trakama ulaznog dijela moguće je pozicionirati do 10 PVC profila koji putem okretnog grajfera ulaze u obradni dio stroja zaštićenog kabinom.

elumatec SBZ 618 Rezno-obradni centar
elumatec SBZ 618 Rezno-obradni centar

elumatec SBZ 618 Rezno-obradni centar Obradni kružni modul omogućuje kvalitetne obrade na svim pozicijama PVC profila. Mogućnosti ovog centra su da: markira pozicije okova, obrađuje bravu, obrađuje poluolivu, bušenje montažnih rupa, odrađuje odvodnje i ventilacije na PVC profilima, učvršćuje čelično ojačanje… Upravljanje samog centra je putem Operativnog sustava Windows 7 i Touch screen ekrana smještenog na zaštitnoj kabini.

Uz mnoge dodatke koji se mogu naručiti uz centar kao što su: usisavač, printer, freza za prečke, pokretne trake za otpad, razni setovi alata… moguće je zadovoljiti sve potrebe i zahtjeve klijenata.

Više obradnom centru SBZ618 na ovom linku

Projekt Ilsad

Tvrtka elumatec d.o.o. ove godine u suradnji sa partnerskom tvrtkom Sturtz odradila je vrlo veliki i zahtjevan projekt instaliranja nove linije za proizvodnju ALU i PVC stolarije u tvrtki Ilsad d.o.o.

elumatec Obradni centar SBZ140
Obradni centar SBZ140

Tvrtka Ilsad d.o.o. iz Ozlja, kao dugogodišnji proizvođač stolarije i partner tvrtke elumatec odlučili su se za nova ulaganja i povećanje kapaciteta zbog potražnje na Hrvatskom i Europskom tržištu. Putem poticaja Europske unije napravili su vrlo dobru strategiju kako i na koji način napraviti proširenje proizvodne hale i kupnje strojeva što je danas vidljivo rezultatima. Kao veliki proizvođač zahtjevnih projekata u aluminiju odlučili su se za kupovinu obradnog centra SBZ140, dvoglave pile DG244, pile za letvice TS161/31 sa mjernim sistemom, te montažne opreme za lakše sklapanje elemenata.

U PVC sektoru napravili iskorak sa automatiziranim sistemom proizvodnje kupivši novi rezno-obradni centar (kapaciteta 150 jedinica u 8 sati rada uz mogućnost dogradnje na 200 jedinica), četveroglavom varilicom i CNC čistilicom, automatskim skladištenjem stolarije u fazi proizvodnje, radnim stolovima koji omogućuju lakšu manipulaciju i brži rad, te mnoge druge dodatke… Time tvrtka Ilsad pokazuje da je spremna za nove projekte i izazove uz strojeve tvrtke elumatec.

www.elumatec.com

elumatec d.o.o.
IX. Južna obala 22, 10020 Zagreb
Tel. +385 1 6520 008
Fax. +385 1 6520 011
elumatec@elumatec.hr
www.elumatec.com