Novosti Riječ urednika: Maksimum uredništva

Riječ urednika: Maksimum uredništva

Hrvatska - Časopis PROZORI&VRATA broj 15, rujan 2019
Časopis PROZORI&VRATA broj 15, rujan 2019

Poštovani,
ispred vas je rujansko izdanje časopisa Prozori&Vrata bogatije za nekoliko renomiranih svjetskih i naših kompanija. Za nas svakako potvrda da smo na dobrom putu i da ljudi iz struke cijene ono što radimo. Naravno, pored zadovoljstva koje osjećamo svi u uredništvu, za nas je to i dodatna obaveza da budemo još bolji. Broj posjeta našoj internet stranici raste iz mjeseca u mjesec, a koliko su naši posjetitelji educirani u narednom periodu provjerit ćemo kroz ankete koje ćemo provoditi na www.prozorivrata.com, a rezultate će komentirati renomirani stručnjaci i naši klijenti, koji će zajedno savjetovati naše čitatelje već od sljedećeg broja.

U ovom broju smo se dotakli i nekih „ljetnjih“ tema kada je ova djelatnost u pitanju, pa tako možete saznati sve o aluminijskim pergolama, o pvc stolarijih velikih dimenzija ili pročitati odličan tekst o povratku drvene stolarije, kao i razne najave stručnih manifestacija. Također možete čitati o napretku kliznih sustava, na koji način alu stolarija doprinosi uštedi energije, a dotakli smo se i priče o napretku arhitekture i što sve utječe na njen razvoj – uvijek popularne teme.

U ovoj godini nam je ostalo još jedno izdanje i to u prosincu kada ćemo svi zajedno sumirati rezultate. Mi već radimo okvirne planove za 2020. godinu i veselimo se promijenama koje će, vjerujemo, naići na pozitivne reakcije kod svih vas. Biti će to nastavak priče koju smo pokrenuli početkom 2016. godine, a pored kozmetičkih promjena i sam sadržaj će imati osvježenje, a sve u skladu za svjetskim trendovima. Biti će tu novih rubrika, analiza i korisnih savjeta, promjena na našoj web stranici, ali da ne otkrivamo baš sve…

Hrvatska - Časopis PROZORI&VRATA broj 15, rujan 2019
Časopis PROZORI&VRATA broj 15, rujan 2019

Svako novo izdanje je za nas izazov i mogućnost da opravdamo ukazano povjerenje 30-ak naših klijenata, kao i nekoliko tisuća naših čitatelja koji dobivaju časopis na svoju adresu.

Od nas i dalje možete očekivati maksimum koji ćemo dati svi mi iz tima u ispunjenju misije educiranja naših čitatelja. Nećemo se boriti cijenom na tržištu već kvalitetom, a znam da će to oni kvalitetni i prepoznati, ili već jesu. Vjerujemo da je to jedini način, jedini dugoročan i ispravan.

MOŽETE PRELISTATI NOVO IZDANJE ČASOPISA KLIKOM NA LINK

Čitamo se i dalje…

S poštovanjem,
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis