Arhitektura Rehau proširuje svoj asortiman profila za pvc stolariju novim površinskim dekorima i...

Rehau proširuje svoj asortiman profila za pvc stolariju novim površinskim dekorima i bojama

REHAU KALEIDO VISION dizajn
REHAU KALEIDO VISION dizajn

Najveći zahtjevi za funkcionalnošću i estetikom: prozori izrađeni od profila tvrtke REHAU prilagođavaju se trendovima modernog dizajna i svakom objektu daju jedinstvenu notu. S novim proizvodom KALEIDO VISION i proširenjem postojećeg programa KALEIDO FOIL uz uključivanje novih površinskih dekora i boja, REHAU omogućava raznovrsnost dizajna prozora za industrijske i uredske komplekse, te stambene zgrade.

Dizajn prozora koji odgovara svakom ukusu i prilagođava se individualnom dizajnu interijera: uz KALEIDO svijet boja i to je moguće. „Zahvaljujući širokom izboru boja, materijala i oblika, REHAU nudi prozore savršeno prilagodljive unutarnjem dizajnu“, objašnjava Jörg Karger, voditelj razvoja u prozorskoj tehnici. „Naša nova proizvodna paleta KALEIDO VISION daje arhitektima, projektantima i krajnjim korisnicima dodatne mogućnosti za stvaranje holističke, individualne slike interijera.“ Uz već poznati KALEIDO FOIL, KALEIDO VISION „stakleni laminat“ nadopunjuje REHAU-ov asortiman proizvoda KALEIDO COLOR. Veliki izbor boja, folija, staklenih laminatai aluminijskih obloga nudi brojne mogućnosti za atraktivan dizajn prozora.

Elegantan izgled stakla za prozorske profile / REHAU
Elegantan izgled stakla za prozorske profile / REHAU

Elegantan izgled stakla za prozorske profile

KALEIDO VISION ujedinjuje dokazanu kvalitetu sa sve većim zahtjevima za estetikom i osobnosti. Stakleni laminat RAUVISIO kristal, materijal otporan na ogrebotine i jednostavan za čišćenje, već je našao svoje mjesto u industriji namještaja i kupaonske opreme, a od sada je dostupan i za unutarnje obloge prozora. „Unatoč izgledu stakla, materijal je deset puta otporniji na lom i 50 posto laganiji nego pravo staklo“, naglašava Jörg Karger. KALEIDO VISION se jednostavno i bez potrebe za nabavkom dodatnih alata, nanosi na okvire prozora. Trenutno je dostupan u četiri moderne boje: transparentna bijela Bianco, zemljani tonovi Magnolia i Sabbia i antracit boja Fumo – svaka dostupna kao mat ili visoki sjaj.

Trendovske boje antracit siva i crna / REHAU
Trendovske boje antracit siva i crna / REHAU

Trendovske boje antracit siva i crna

REHAU je predstavio ekskluzivne inovacije u boji i dizajnu i za već etablirane proizvode. Tako je program KALEIDO FOIL dopunjen s tri nova dekora. Jörg Karger naglašava: „Arhitektima i krajnjim kupcima nudimo profile kaširane sa vanjske i unutarnje strane u novim dezenima: crnoj sa strukturom drveta, ponoćno crnoj i antracit mat, te sve dosadašnje nijanse u mat izvedbi“. U skladu s tim, REHAU je proširio i svoj asortiman podloga za kaširanje. Osim do sada dostupnih, u bijeloj, smeđoj i karamel boji, podloge za kaširanje sada su dostupne i u antracit sivoj, što omogućava jednoliku implementaciju novih trendovskih boja.

Uvjerljivi izgled drveta na pvc profilima / REHAU
Uvjerljivi izgled drveta na pvc profilima / REHAU

Uvjerljivi izgled drveta na pvc profilima

Uvjerljiv izgled i stvaran osjećaj drveta na PVC profilima otpornim na sve vremenske uvijete, predstavlja novitet u REHAU-ovoj paleti proizvoda. Mat površina KALEIDO WOODEC sa svijetlom, uvjerljivom drvenom strukturom temelji se na skandinavskim trendovima življenja i dostupna je u tri varijante: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete i Sheffield Oak alpine.

REHAU Grupa, neovisna i stabilna obiteljska tvrtka s više od 20.000 zaposlenika diljem svijeta, na više od 170 lokacija, je specijalist u preradi polimera s godišnjim prometom većim od 3,5 milijardi eura. U Europi, REHAU ima oko 12.000 zaposlenika, od čega samo u Njemačkoj njih oko 8.000. REHAU nudi kompletna rješenja za gradnju, automotive i industriju. REHAU već više od 70 godina radi na rješenjima koji će plastične proizvode učiniti lakšim, udobnijim, sigurnijim i učinkovitijim, te takove inovativne proizvode ponuditi zemljama širom svijeta.

www.rehau.com

Rehau d.o.o.
Samoborska cesta 294, 10090 Zagreb
Tel.: +385 1 3444 755
Fax: +385 1 3444 756
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr